Hírek

Légiósainkat méltatják külföldön

Lovrencsics Gergő őszi All-Star lett, de Varga Józsefet és Bajnert Bálintot is dicsérik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nemrégiben Gera Zoltán kapott elismerő szavakat a West Bromwich Albion megbízott edzőjétől, most pedig további három honfitársunkat, Lovrencsics Gergőt, Varga Józsefet és Bajner Bálintot méltatták a szakújságírók, szakvezetők és szurkolók.

A lengyel élvonalban szereplő Lech Poznan légiósa, Lovrencsics Gergő teljesítményére a Pilka Nozna nevű helyi szaklap figyelt fel: a magyar játékos a szezon első felében nyújtott produkciójával beverekedte magát az ősz álomcsapatába.

Lovrencsics mind a 21 bajnokin pályára lépett, hússzor ráadásul kezdőként számoltak vele. Hat gól és ugyanennyi gólpassz áll a neve mellett. Az Európa Ligában négy találkozón jutott szóhoz, a lengyel kupában pedig két mérkőzésen szerepelt.

Német és angol dicséretek

Varga József hosszú szünet után, a sok sérülésnek is köszönhetően verekedte vissza magát az angol másodosztályú Middlesbrough kezdőjébe. Aitor Karanka, a klub menedzsere a zsinórban két megnyert mérkőzés után azonban nem rejtette véka alá elégedettségét. A klub honlapján többször is kiemelte Varga játékát, és hozzátette, nagyon fontos számára, hogy a kispadra szorult játékosai is képesek azonnal húzóemberré válni a csapatban.

Bajner Bálint duplája is pozitív visszhangot váltott ki Németországban: a Borussia Dortmund tartalékcsapatában bizonyító támadó az elmúlt héten a Stuttgart II ellen állt be csereként, majd két gólt szerezve el is döntötte a három pont sorsát. A szurkolók a forduló után meggyőző fölénnyel szavazták meg a téli szünet előtti utolsó kör legjobb játékosának.

Olvasói sztorik