NB I

Bizonyítani akar a Fradi ellen

Orosz Márk a Ferencváros kölcsönjátékosa, de pályára léphet, és kíváncsian várja a bajnokit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hat forduló után az előkelő negyedik helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján a Lombard FC. A pápaiak a tavalyi szezonban épphogy ki tudták harcolni a bennmaradást, így még inkább felértékelődhet az idei remek bajnoki rajt. Jó kezdés ide vagy oda, az utolsó két fordulóban vereséget szenvedett a csapat, előbb hazai pályán egy szerencsétlen öngóllal a DVTK-tól, majd Szombathelyen, egy izgalmas meccsen kaptak ki a pápaiak. Nyáron lett a Lombard játékosa Orosz Márk, aki a Ferencvárostól érkezett kölcsönben, és az első öt fordulóban kezdőként lépett pályára.

A Pápa a hétvégén éppen a Fradit fogadja, Orosz pedig már nagyon várja a számára különleges összecsapást.

– Jobban is rátérhettünk volna erre a bajnoki szünetre, hiszen két vereség után vagyunk, és jobb lett volna mondjuk győztes meccsel hangolódni a Ferencváros elleni hazai mérkőzésre – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére a ballábas játékos. – Összességében azonban nem lehetünk elégedetlenek, hiszen mondhatjuk, hogy jól kezdtük a bajnokságot. Készülünk rendesen a hétvégi találkozóra, szeretnénk javítani a Fradi ellen.

A 23 éves csatár arról is beszámolt, hogy a Pápának és a Fradinak is nagyon szeretne bizonyítani.

– Nagyon nehéz meccsre számítok, hiszen egy kiváló erőkből álló Ferencváros látogat hozzánk. Nagyon várom már a találkozót. Ha pályára lépek, akkor szeretnék bizonyítani, mind a Pápának, hiszen már az ő sikerükért harcolok, és a Fradinak is meg szeretném mutatni, hogy mire vagyok képes. Kíváncsian várom már az összecsapást.

Orosz Márk még sosem lépett pályára a Ferencváros ellen, és egy igazi kihívás lesz számára az összecsapás.

– Mindenféleképpen furcsa lesz számomra a mérkőzés, hiszen még sosem játszottam a Fradi ellen, illetve ellenük minden csapatnak különleges pályára lépni. Sok régi társsal fogok találkozni, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, és biztosan érdekes lesz ellenük szerepelni, de várom már a meccset, egy igazi kihívás lesz számomra – mondta a Pápa játékosa.

Olvasói sztorik