NB I

Dzsudzsák-gól az utolsó pillanatban

Videó-sorozatunk harmadik részében a finnországi hajrá és a Győr EL-győzelme következik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken Bukarestben találkozik egymással a román és a magyar válogatott. A szeptember 6-i világbajnoki selejtezőn a tét nem kicsi, hiszen a győztes életben tarthatja továbbjutási esélyeit a jövő évi világbajnokságra.

A Rangadó.hu egész héten interjúkkal és érdekes összeállításokkal hangol a nagy meccsre. Legújabb cikk-sorozatunkban az elmúlt évek általunk vélt legnagyobb magyar sikereit idézzük fel. Minden nap egy válogatott- és egy klubmérkőzés összefoglalóján keresztül elevenítjük fel azokat a pillanatokat, amikor csapataink – bár előzetesen gyengébbnek találtattak – nagy eredményeket értek el.

Az utolsó utáni pillanatban vertük a finneket

2010 őszén, az Európa-bajnoki selejtezők során a magyar válogatott Finnországba látogatott. Az október 12-én rendezett találkozón a mieink Szalai révén szereztek vezetést, azonban a hajrában jött a hidegzuhany. A finnek négy perccel a rendes játékidő vége előtt egyenlítettek. A magyar csapat azonban nem hagyta veszni a két pontot, és egy fantasztikus kontra végén Dzsudzsák Balázs góljával megnyerte a meccset a 94. percben.

https://www.youtube.com/watch?v=ko8nIrlDoJc

Francia topcsapatot vert idegenben az ETO

A 2010-es Európa Liga-selejtezők során a Győri ETO az FC Nitra ellen kezdte menetelését. A második körben aztán jött egy kazah ellenfél, majd harmadik nekifutásra során a Montpellier. A franciák az első mérkőzést 1-0-ra megnyerték Győrben, és úgy tűnt, ezzel el is dőlt a párharc. Azonban Pintér Attila tanítványai idegenben szintén 1-0-ra diadalmaskodtak, és a tizenegyes-párbajt is sikerrel vették, így egy nagyon komoly skalp került a csapat vitrinjébe.

Olvasói sztorik