NB I

„Szamosi! Be kéne adni… góól!”

Videó-sorozatunk első részében a magyar–olasz vébéselejtezőt, és a ZTE Manchester-verését idézzük fel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken Bukarestben találkozik egymással a román és a magyar válogatott. A szeptember 6-i világbajnoki selejtezőn a tét nem kicsi, hiszen a győztes életben tarthatja továbbjutási esélyeit a jövő évi világbajnokságra.

A Rangadó.hu egész héten interjúkkal és érdekes összeállításokkal hangol a nagy meccsre. Legújabb cikk-sorozatunkban az elmúlt évek általunk vélt legnagyobb magyar sikereit idézzük fel. Minden nap egy válogatott- és egy klubmérkőzés összefoglalóján keresztül elevenítjük fel azokat a pillanatokat, amikor csapataink – bár előzetesen előzetesen kevésbé voltak esélyesek – nagy eredményeket értek el.

Megizzasztottuk Inzaghiékat

Majdnem napra pontosan 13 éve, 2000. szeptember 3-án fogadta a magyar válogatott Olaszország legjobbjait. Az akkor még Népstadionban lejátszott világbajnoki selejtezőn közel 60 ezer ember buzdítása közepette a mieink 2-2-es döntetlent értek el az itáliaiak ellen. Az emlékezetes összecsapáson Filippo Inzaghi kétszer is vezetéshez juttatta csapatát, azonban Horváth Ferenc révén mindkét alkalommal egyenlíteni tudtunk.

„Veron zokog, Beckham sír…” – szól a klasszikus dal

Sorozatunk első klubmérkőzése a 2002. augusztus 14-i Zalaegerszeg – Manchester United Bajnokok Ligája-selejtező. A Puskás Ferenc Stadionban rendezett összecsapáson talán még a magyar drukkerek többsége is csupán a tisztes helytállásban bízott. Nem úgy, mint a bajnokcsapat játékosai, akik óriási meglepetésre 1-0-ra legyőzték az angol sztárklubot a párharc első mérkőzésén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik