NB I

Mindig egy kicsivel jobban játszana

Koller Krisztián szerint olyan jó a csapategység, hogy a kéthetes szünet sem zökkentheti ki a pécsieket.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap délután a DVSC együttesét fogadta hazai pályán a PMFC csapata az OTP Bank Liga hatodik fordulójában. A találkozón a vendégek szereztek vezetést, de a hazaiak az első félidőben egyenlítettek, a második játékrészben pedig átvették a vezetést, és végül 2-1-re legyőzték a Debrecent. A pécsiek mindkét gólját Koller Krisztián szerezte. A harmincéves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, szerinte teljesen megérdemelten verték meg a Magyar Kupa-címvédőt.

– Úgy gondolom, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Jól futballozott a csapat, és megérdemelten nyertünk a Debrecen ellen. Szervezettek voltunk, nagyon jól küzdöttünk egymásért. Az előrejátékban sok helyzetet tudtunk kialakítani, és eggyel több gólt rúgtunk, mint az ellenfél – mondta Koller Krisztián.

A duplázó támadó örül, hogy két góllal tudott hozzájárulni a csapat sikeréhez, de nincs teljesen megelégedve saját teljesítményével.

– A saját teljesítményével egy játékos sosem lehet maximálisan elégedett, mindig egy kicsivel jobban szeretne teljesíteni, legalábbis én így vagyok vele. Nagyon örülök, hogy két góllal tudtam hozzájárulni a csapat sikeréhez. Boldog vagyok és örömmel tölt el, hogy így tudtam segíteni a csapatnak – mondta a pécsi játékos.

A PMFC csapata számára nehezen indult az idei bajnokság, hiszen három vereséggel rajtoltak. Az utóbbi két meccsen azonban összeállt a gárda, és két győzelmet arattak. Koller azt mondja, külső körülmények is szerepet játszottak abban, hogy az elején döcögött a szekér.

– Úgy gondolom, a nehéz indulás nem csak rajtunk múlt, ebben közrejátszottak egyéb külső körülmények is. A Paks elleni meccset leszámítva az első három fordulóban is rendben volt a csapat, jól játszottunk. Most is ugyanúgy jól futballoztunk, és szerencsére az utolsó két meccsen már győztesként tudtuk elhagyni a pályát – folytatta Koller.

Mint ismert, a válogatott összecsapások miatt most szünet következik a bajnokságban, ami akár rosszkor is jöhet az utóbbi két fordulóban feltámadó Pécs csapatának. Koller szerint azonban nem fognak kizökkenni.

– Nem mondanám, hogy ez a szünet most bármit is befolyásolna. Lesznek közbe Ligakupa-mérkőzések, ahol ugyanúgy játszani fognak a játékosok. Olyan jó csapategység van nálunk, hogy nem érzem, hogy ez a kéthetes szünet kizökkenthetne minket – magyarázta a csatár.

Nemrégiben csatlakozott a pécsiek keretéhez a DVSC-től kölcsönbe érkező Pölöskey Péter, aki Kollerhez hasonlóan a támadórészlegben érzi otthonosan magát. Az idén már öt gólnál járó labdarúgó szerint Pölöskey jól be fog illeszkedni, és húzóembere lesz a PMFC csapatának.

– Pölöskey Péter kimondottan csatár, én pedig ugye a középpályán játszom. A pályán még nem játszottunk egymással, mert az MTK ellen én sérült voltam, most pedig a Debrecen ellen ő a két klub közti megállapodás miatt nem vehetett részt a találkozón. Majd kiderül, mennyire tudunk összhangban mozogni. Nem félek ettől, szerintem nagyon jól be fog illeszkedni ebbe a csapatba, és húzóembere lesz az együttesünknek – vélekedett Koller Krisztián.

Olvasói sztorik