NB I

Mégsem játszhat a DVSC ellen

Pölöskey Péter képesnek érzi a PMFC-t, hogy meglepetést okozzon korábbi csapata, a Debrecen ellen. Frissítve!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

„Lőrincz Emil felsorolásából kiderül, hogy ezúttal két csatárral kezdenek a piros-feketék, az eltiltásából visszatérő Miroszlav Grumics és a múlt hétvégén győztes gólt szerző Pölöskey Péter egyszerre lesz a pályán” – írta a PMFC pénteki sajtótájékoztatója után a bama.hu. Nos, a pécsi szakmai stábnak a támadóposzttal kapcsolatos tervei meghiúsultak, mert a DVSC által kölcsönadott Pölöskey mégsem játszhat.

Érdekesség, hogy a mezőkövesdi Balajti Ádám a közelmúltban hasonlóan jár: egész héten készült a Loki elleni meccsre, annak tudatában, hogy semmi akadálya nincs a pályára lépésének, végül a debreceniek mégsem engedték, hogy kölcsönadott játékosuk ellenük szerepeljen.

Korábban írtuk:

Remekül sikerült Pölöskey Péter bemutatkozása a Pécs színeiben, hiszen a múlt héten győztes góllal debütált az MTK otthonában. Ezzel a baranyaiak el is hozták a három pontot a fővárosiak otthonából, ami egyben első győzelmüket is jelentette. Az ellenfelet erősítő öccse és édesapja miatt pedig egyébként is pikáns volt a csatár számára a találkozó.

– Örülök a győztes bemutatkozásnak, és a gólomnak is – mondta Pölöskey Péter a Rangadó.hu érdeklődésére. – A pályán persze sokat beszélgettünk az öcsémmel, a találkozó előtt viccelődtünk is, de meccs közben ezt nem érzi az ember. Csak a találkozóra koncentrál, a többi dolgot kizárja a fejéből. Nagyon fontos volt ez a győzelem a csapatnak, és a szurkolóknak egyaránt, hiszen végre összejött az idei első győzelem. Nagyon sok fiatal, tehetséges játékosunk van. Én hiszek abban, hogy kifoghatunk egy jobb periódust, és akkor tovább zárkózhatunk a tabellán. Jól érzem magam a csapatnál és a városban is. Egy játékos akkor boldog, ha játszik. Ha én itt hétről-hétre pályára léphetek, akkor boldog leszek.

A Pécs tovább folytathatja a zárkózást a következő fordulóban, a feladat azonban egyáltalán nem tűnik egyszerűnek. A baranyaiak vasárnapi ellenfele az a listavezető Debrecen lesz, amely kölcsönadta jelenlegi csapatának Pölöskeyt.

– Valószínűleg pályára léphetek a Debrecen ellen, de ez még nem biztos – folytatta a játékos. – Azt leszögezhetjük, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés favoritja, hiszen a DVSC nagyon jó formában van, nem véletlenül áll a tabella élén. Ettől függetlenül én képesnek tartom a csapatot arra, hogy akár meglepetést is okozhassunk hazai pályán. Hiába játszottam a hajdúságiaknál, olyan nagy taktikai dolgokat nem tudok elárulni róluk. Nekem elsősorban a pályán kell bizonyítanom, és segítenem a csapatomat.

Olvasói sztorik