NB I

Mindkét fél jól járt

A kölcsönbe érkező Pölöskey Péter elég erősnek tartja a PMFC keretét ahhoz, hogy jól szerepeljen a bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egyéves kölcsönszerződés keretében a PMFC együttesében folytatja pályafutását a Debrecen játékosa, Pölöskey Péter. A 25 éves támadó az utóbbi időben nem kapott lehetőséget Kondás Elemértől, sőt furcsa módon a keretből is kimaradt. A csatár a Rangadó.hu megkeresésére elárulta, örül a kölcsönadásnak, hiszen így tud játszani és fejlődhet is.

– Debrecenben elég erős a keret, a csapatnak is nagyon jól megy mostanában, és a játéklehetőség miatt én is a váltás és a kölcsönadás mellett voltam – kezdte Pölöskey Péter. – Úgy gondolom, ez így mindkét félnek jobb, hiszen én is tudok játszani és fejlődni. Egy év múlva pedig majd kiderül, hogy a pécsiek kivásárolnak, vagy pedig visszamegyek a Lokihoz. Szerintem kiváló a közeg, mindenki nagyon segítőkész volt, örülök, hogy egy ilyen helyre tudtam kerülni.

Pölöskey biztos benne, hogy a gyenge szezonkezdet után összeszedi magát a Pécs, hiszen erős keretük van a baranyaiaknak.

– Nem kezdte jól a bajnokságot a Pécs, de úgy gondolom, ez egy jó keret, amely tele van tehetséges labdarúgókkal, ezért mindenképpen előrébb kell végeznünk, mint ahol most állunk – közölte a csatár. – Szerintem ezzel a kerettel ez könnyen meg is oldható. A képességeimhez mérten mindent meg fogok tenni, hogy a Pécs kilábaljon a hullámvölgyből, és próbálok segíteni a minél jobb eredmény elérése érdekében. Remélem, hogy gólokkal és jó játékkal tudok hozzájárulni ehhez.

A PMFC a következő fordulóban az MTK együttesével csap össze, a 25 éves támadó bízik benne, hogy bemutatkozhat új csapatában.

– Természetesen szeretnék pályára lépni. Jó állapotban vagyok, ilyen gondom nincsen, úgyhogy akár a hétvégén már be is vethet a szakmai stáb, ha bizalmat kapok tőlük – mondta Pölöskey.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik