NB I

Egyre jobban összeérik a Loki

Kondás Elemér nem akar feleslegesen belenyúlni az eddig jól teljesítő csapat összeállításába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A norvég Strömsgodset elleni Európa Liga-kudarc után meglepően jól rajtolt a bajnokságban a Debrecen, amelynek az elmúlt három fordulóban sikerült bezsebelnie a maximális kilenc pontot. Sorrendben a Kaposvár, a Mezőkövesd, és vasárnap a Diósgyőr esett a hajdúságiak áldozatául.

A Rangadó.hu érdeklődésére Kondás Elemér vezetőedző elmondta, többnyire azok kapnak lehetőséget, akik eddig jól teljesítettek, ezért hiányzik a csapatból Czvitkovics Péter és Pölöskey Péter.

– Az Európa Liga-meccs már csak történelem, több mint három hete történt, úgyhogy ezzel nem foglalkozunk – mondta Kondás Elemér. – Az első három bajnoki mérkőzésen jól teljesített a társaság. Több új játékosunk is van, akiknek még némi időre van szükségük, hogy megfelelően összeérjenek. Úgy gondolom, jelenleg jó úton haladunk afelé, hogy ez a folyamat beérjen. Javítanivaló mindig akad, az nem vezetne jóra, ha megelégednénk azzal, hogy idáig jól teljesítettünk.

Annak ellenére eredményesek a debreceniek, hogy Coulibaly távozott, Sidibe, Damahaou, Ferenczi János és Rezes László pedig sérült. A korábban alapemberek közé tartozó Czvitkovics Péter és Pölöskey Péter nevével azonban nem találkozhattunk az utóbbi mérkőzéseken.

– Az az igazság, hogy minőségileg szerencsére jól állunk, és egyszerre csak tizenegy játékos játszhat. Többnyire azok kapnak lehetőséget, akik az első mérkőzésen jól teljesítettek. Ha a csapat jól szerepel, akkor abba felesleges belenyúlni – mondta Kondás Elemér.

Olvasói sztorik