NB I

Nem lógatják az orrukat

Két meccsen két gólt szerzett Koller Krisztián, de nem örülhet teljesen, hiszen mindkétszer kikaptak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A Ferencváros és a Paks ellen is 2-1-es vereséget szenvedett a bajnokságban a PMFC, amely a következő fordulóban ráadásul a jól kezdő Videotonhoz látogat. Mindkét bajnokin betalált és csapata eddigi összes gólját Koller Krisztián vállalta magára, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy többre tartja a baranyai csapatot annál, mint amit az eredmények mutatnak.

– Mindig jó gólt lőni, kettőből kétszer betaláltam, de természetesen nem örülhetek, hiszen mindkétszer kikaptunk – kezdte Koller Krisztián. – A Fradi ellen jobban játszott a csapat, akkor már az első félidőben voltak olyan lehetőségeink, hogy ha az utolsó passzok, vagy az utolsó döntések jól sikerülnek, akkor gólt szerezhettünk volna. A Paks ellen tompábbak voltunk, aminek nem tudom a miértjét, de nem lógatjuk az orrunkat Megyünk tovább, én jóval többre tartom a csapatot, ebből a két meccsből sem érdemeltünk két vereséget.

Vasárnap a két győzelemmel kezdő Videotonhoz látogat a Pécs, de a piros-feketék a tavalyi szezonban már megtapasztalhatták milyen érzés győztesen elhagyni a Sóstói Stadiont.

– Minden meccs más és más – folytatta a csatár. – Tavaly az utolsó fordulóban bemutattuk, hogy nem lehetetlen Székesfehérváron nyerni. Most is úgy megyünk oda, hogy szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni. Mi a magunk játékát szeretnénk játszani, én nem féltem a gárdát a Videotontól sem.

A tavalyi őszi szezonban még az NB II-es Kozármislenyben ontotta a gólokat Koller Krisztián, meg sem állva 11 találatig. Vajon idén is megismétli a tavalyi produkciót?

– Ennyire azért nem szabad előrehaladni. Az igaz, hogy eddig mindkétszer eredményes voltam, de az óriási teljesítmény lenne, ha meg tudnám ismételni a tavaly őszi eredményemet. Biztos, hogy ez nem lesz egyszerű, de a legfontosabb, hogy a csapat jól szerepeljen, aztán ha én gólokkal tudok segíteni, az már csak egy plusz dolog számomra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik