NB I

Van rá esély, hogy távozik

Tóth Bence képesnek tartja csapatát, hogy győzzön Szombathelyen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csakfoci.hu azt írta, hogy az átigazolási időszak utolsó napjaiban csapatot válthat a Lombard Pápa játékosa, Tóth Bence. A középpályás az összes idei mérkőzésen pályára lépett, de maximális bizalmat mégsem érezhet Tóth Bálint vezetőedző részéről. Az első két fordulóban kezdőként játszott, de mindkét alkalommal lecserélték, az utóbbi három bajnokin pedig csereként szállt be. A Rangadó.hu megkereste a 24 éves labdarúgót, aki elárulta, hogy van esély arra, hogy távozik a pápai klubtól.

– Van rá esély, hogy távozzak a Pápa csapatától. Igazság szerint egyelőre sokkal többet nem tudok ezzel kapcsolatban mondani. Hétfőn jár le az átigazolási időszak, addig el fog dőlni minden. Még egyszer mondom, benne van a pakliban, hogy eligazolok – szögezte le Tóth Bence.

A Lombard pénteken a Haladás otthonában vendégszerepel a hatodik forduló nyitómeccsén. A 24 éves középpályás képesnek tartja a Pápát egy idegenbeli győzelemre.

– Elemeztük a Haladás hazai játékát. Úgy gondolom, nagyon egyben vannak, egy masszív csapatról van szó – folytatta Tóth Bence. – A gyors támadóik nagyon veszélyesek, de úgy érzem, nekünk sincs okuk panaszra, hiszen ott vagyunk a tabella harmadik helyén. Stabilak vagyunk, és képesnek tartom a csapatunkat arra, hogy nyerjünk Szombathelyen. Az azonban tény, hogy annyira kiegyenlítettek az erőviszonyok, hogy a döntetlen is reális lehet. Elsődleges célunk azonban a győzelem, hiszen tudjuk, hogy a szurkolók és tulajdonos számára is rendkívül fontos ez a meccs. Mindent megteszünk azért, hogy nyerjünk. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a bajnokesélyes csapatoknak is nehéz dolguk szokott lenni Szombathelyen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik