NB I

A középmezőnyhöz szeretne tartozni a Rákóczi

Illés János ügyvezető szerint ha javul a helyzetkihasználás, biztosan elmozdul a csapat az utolsó helyről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt évektől eltérően most nem a középmezőnyben, hanem három vereségével a tabella végén kullog a Kaposvár három bajnoki fordulót követően. Pénteken az Újpest ellen kezdheti meg a felzárkózást a somogyi alakulat, amihez a helyzetkihasználáson mindenképpen javulnia kell. A klub ügyvezetője, Illés János a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, reményei szerint idén sem a kiesés ellen fog küzdeni a csapat.

– A gyenge rajtunk oka, hogy nem szereztünk még pontot – mondta szarkasztikusan Illés János. – Az pedig amiatt van, hogy gyenge a helyzetkihasználásunk. A Kecskemét és Pápa elleni mérkőzést ugyanazzal a játékkal, amit akkor nyújtottunk, jobb helyzetkihasználással megnyerhettük volna, és akkor most másról beszélhetnénk. Persze, ezt nem azért mondom, mert olyan ragyogó lett volna a játékunk, és nincs hova javulni. Nagyon bízom benne, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a középmezőnyhöz fogunk tartozni, és nem a kiesés ellen kell majd küzdenünk.

A Rákóczihoz több új játékos is érkezett a nyáron, így az eddigi eredménytelenséget némileg magyarázhatja az összeszokottság hiánya is. Az ügyvezető szerint azonban semmit nem lehet az új játékosok nyakába varrni.

– Nem az új játékoson múlik, hogy milyen eredményt értünk el, hiszen a csapatban van régi és új egyaránt – folytatta Illés János. – A vezetőedző megítélése alapján mindig a legjobb formában lévő játékosok lépnek pályára, ezért nem számít, hogy valaki újonnan érkezett, vagy régebben van itt. A csapat kerete egyébként sosem végleges. Mindig attól függ, hogy milyen lehetőségek vannak az erősítésre. Ha lesz olyan, aki minőségileg jobb a meglévő játékosainknál, és a feltételek adottak hozzá, akkor fogunk még igazolni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik