NB I

Letört egy darab az orrából

Oláh Lóránt az Újpest ellen javítana, hiszen a sérülése ellenére játszani szeretne pénteken.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pocsékul, nevezetesen három vereséggel kezdte a bajnoki szezont a Kaposvár. A somogyiak először Debrecenben szedtek kiütéses vereséget, majd hazai pályán a Kecskeméttől kaptak, legutóbb pedig a Lombard Pápa otthonában vesztettek.

A Rákóczi csapatkapitánya, a rutinos Oláh Lóránt a Rangadó.hu érdeklődésére úgy fogalmazott, játékában még közelítőleg sem tartanak ott, ahol kellene, de ennél mindenki jobb kezdést várt.

– Kulcspozíciókból vesztettünk játékosokat. A védekező középpályás posztján, és a védelem tengelyében sem lehet pótolni a távozókat egyik napról a másikra – mondta Oláh Lóránt. – Össze kell még szokniuk az új embereknek, de emellett sajnos a szerencse sincs mellettünk. Az elmúlt két meccsen hasonló kaliberű csapatoktól kaptunk ki eléggé szerencsétlen körülmények között. Játékában persze még közel sem tartunk ott, ahol kellene, de ennél mindenki jobb kezdést várt. Annak azonban örülök, hogy Pápán a második félidőben már egész biztató játékot nyújtottunk. Ha a játékunk még nem is lesz tökéletes, de remélem, hogy az Újpest ellen sikerül megszereznünk az első három pontunkat.

Az azonban egyelőre kérdéses, hogy a somogyiak csapatkapitánya ott lesz-e a pályán múlt hétvégi sérülését követően. Mint ismert, a Pápa elleni találkozón Rodenbücher István úgy fejbe rúgta, hogy eltört az orra.

– Nem néztem vissza a szituációt. Elvitte fejjel a labdát, de én úgy érzem, nem hajoltam túlzottan le – folytatta Oláh Lóránt. – Szerintem túlzottan magasra emelte a lábát. Láthatta volna előre, hogy ebben a szituációban nem a labdát fogja eltalálni. Ez sajnos benne van a fociban. A röntgenképek alapján azzal biztattak, hogy egy kis darab tört le az orromból, de ez nem vészes, mert az orrcsont nem mozdult el. Elmegyek még egy specialistához is, az ő véleménye alapján dől majd el, hogy pályára léphetek-e az Újpest ellen. Annyi bizonyos, hogy nagyon szeretnék játszani. Az utóbbi egy-két év sajnos ilyen szerencsétlen számomra. Mióta visszajöttem a Fradiból, sehogy sem sikerül elérnem azt a formát, amit igazán szeretnék. Amikor úgy érzem, hogy végre alakul, akkor mindig közbeszól valami sérülés.

Olvasói sztorik