NB I

Nem vagyok elégedett!

Csapata jó formában van, de Oláh Lóránt még keresi a góllövő-cipőjét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Debrecenben lép pályára utolsó őszi OTP Bank Liga-mérkőzésén a Kaposvári Rákóczi csapata. Bár a somogyi együttes hullámzóan kezdte a bajnokságot, szezon közben magára talált, és szeptember vége óta csupán egyszer kapott ki. Ráadásul a jelenleg gyenge formában játszó DVSC-t még a hullámzó rajt ellenére is sikerült legyőzniük a kaposváriaknak, így igazán jó előjelekkel várják a pénteki találkozót.

A csapat őszi mérkőzései során két gólig jutott a Kaposvárhoz a Ferencvárostól nyáron visszatérő támadó, Oláh Lóránt. Az egykoron Debrecenben is megforduló játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, végre összeállt a csapat játéka, de saját teljesítményével egyelőre nem igazán elégedett.

– Nehezen indult a bajnokság – emlékezett vissza a 33 éves kaposvári csatár, Oláh Lóránt. – Hullámzó volt a teljesítményünk, voltak nagyon jó mérkőzéseink, de voltak nagyon gyengék is. Azonban az utóbbi hat-hét fordulóra összeállt a játékunk, egyre biztosabban játszottunk, és ez az eredményeinken is meglátszik.

– Egy forduló van hátra az őszből, és eddig két gólig jutott. Ennél többhöz szoktak a kaposvári drukkerek… Elégedett a teljesítményével?
– Komoly mérkőzéshiánnyal küzdöttem, mikor visszakerültem a Rákóczihoz. Jól sikerült a felkészülés, azonban ahogy a csapat, úgy én is beragadtam a rajtnál, nem tudtam kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani az első hét-nyolc fordulóban. Pont, amikor az együttes magára talált, megsérültem, ezért ki kellett hagynom egy rövid időszakot, ami a visszatérésem után újfent meglátszott a teljesítményemen. Összességében nem vagyok elégedett az őszi produkciómmal, mindent megteszek majd azért, hogy a tavaszi fordulókra javuljak, és bizonyítsak szurkolóknak, edzőknek, vezetőknek egyaránt.

– Debrecenbe látogatnak az utolsó őszi mérkőzésükön. Önnek nem idegen az ottani légkör. Hogy emlékszik vissza a debreceni időszakára?
– Az eleje szép volt, jó eredményeket értünk el a csapattal. Azonban egyénileg nem úgy alakultak a dolgok, ahogy arra számítottam, így másfél év után távoztam Debrecenből. Eredményes és tanulságos időszaknak tartom az ott eltöltött másfél évet, hiszen bajnok lettem a csapattal, ezért indulhattunk a BL-ben.

– Ellenfélként visszatérve mit vár a találkozótól?
– Több mint két hónapja kaptunk ki utoljára idegenben, szeretnénk folytatni ezt a sorozatot. Szombathelyen döntetlent játszottunk, Diósgyőrben és Pakson nyerni tudtunk, jó lenne, ha folytatódna a jó formánk. A saját játékunkat akarjuk játszani, ez az előző idegenbeli mérkőzéseinken is sikerre vezetett minket. Sajnos, lesz néhány hiányzónk, de mindent megteszünk, hogy megfelelően pótoljuk őket a debreceni találkozón.

Olvasói sztorik