NB I

Újabb két bajnoki volt bunda?

A siófoki játékosok a Diósgyőr és a Pápa elleni meccs előtt is kaptak ajánlatot az eredmény befolyásolására.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Blikk úgy értesült, hogy újabb mérkőzések kerülhettek a hazai bundaügyben vizsgálódó nyomozóhatóság látókörébe.

A napilap információi szerint a tavasszal megtáltosodó, a kiesés elkerüléséért az utolsó fordulóig harcoló Siófok újabb két meccse keltette fel a figyelmet: a Balaton-partiak április 16-i, Diósgyőr elleni 3-0-s győzelme, valamint a május 24-i, az úgyszintén a bennmaradásért küzdő Pápa felett aratott 1-0-s diadal.

Utóbbin éppen az a Takács Zoltán lőtte a győztes gólt szabadrúgásból, akit korábban három csapattársával – Gál Andrással, Kiss Zoltánnal és Pál Szabolccsal – együtt már gyanúsítottként kihallgatott a Központi Nyomozó Főügyészség. A hatóság szerint ugyanis a siófoki focistáknak hárommillió forintnak megfelelő eurót kínáltak, hogy legalább két góllal veszítsék el az április 13-i, Ferencváros elleni, 4-2-re elbukott találkozót.

A Blikk úgy tudja, egyikük azt állította a meghallgatás során, hogy a DVTK, valamint a Pápa elleni mérkőzés előtt is kaptak ajánlatot az eredmény befolyásolására.

Nincs kizárva, hogy a jövőben bővülhet a gyanúsítottak névsora, hiszen a bulvárlap információi szerint a főügyészség nyomoz az említett két mérkőzés kapcsán.

– Kollégáim alaposan kivizsgálnak minden szálat. A gyanúsítotti kör nem változott, de ez nem jelenti azt, hogy az elkövetkező napokban, hetekben ne lehetne változás – árulta el Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik