Hírek

Bundagyanús játékosok Ausztriában

Osztrák alacsonyabb osztályban folytatja a játékot az ex-siófoki Kiss Zoltán és Gál András.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A gyanú szerint a bundabotrány kirobbanása után is voltak olyan játékosok, akik vették a bátorságot, és elcsaltak mérkőzéseket. Az üggyel kapcsolatos érdekesség, hogy két játékos, akinek a játékjogát az MLSZ felfüggesztette, Ausztriában kapott szerződést – írja a mifocink.blog.hu.

A Siófok játékosai közül Takács Zoltánt, Pál Szabolcsot, Kiss Zoltánt és Gál Andrást azzal gyanúsítják, hogy befolyásolták a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés eredményét (4-2). Közülük Gál az osztrák negyedosztályban szereplő SV Scheibbs, Kiss pedig a szintén negyedosztályú Pinzgau Saalfelden csapatában folytatja a játékot.

„És mielőtt valaki csak legyintene ezekre a csapatokra, vagy inkább az osztrák amatőr ligára, azoknak felhívnám a figyelmét arra, hogy Ausztriában, ezen a szinten is többet lehet keresni, mint a magyar élvonal jó néhány csapatában. Egy ilyen csapatban 1500-2000 eurót simán meg lehet keresni egy hónapban, ráadásul sokkal kevesebb munkával, mint az NB I-ben, hiszen ezeknél a kluboknál jó, ha 2-3 edzés van egy héten, és azon sem kötelező mind megjelenni” – írja Fehér György.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik