NB I

Németh Norbert rács mögött

Bundaügy: elrendelték a volt egri játékos előzetes letartóztatását; Borszéki Csabát kiengedték.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtök délután a Központi Nyomozó Főügyészség indítványára elrendelte a fogadási csalással meggyanúsított korábbi egri futballista, Németh Norbert előzetes letartóztatását – írja a Nemzeti Sport Online.

Az ítélet nem jogerős, a játékos ügyvédje ugyanis fellebbezett. A szintén őrizetbe vett Borszéki Csaba szabadlábon védekezhet, ellene nem kérte az előzetes letartóztatást az ügyészség, mivel együttműködött a hatóságokkal. A kecskeméti kapust szerda este szabadlábra helyezték.

Mint ismert, a Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások miatt folyamatban lévő újabb nyomozás keretében őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki Németh Norbertet, az Egri FC volt futballistáját és Borszéki Csabát, a Kecskeméti TE kapusát több rendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója által, kötelességszegéssel és üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettének, valamint több rendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója kötelességének megszegésére irányuló vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Németh Norbert a gyanúsítás közlése ellen panaszt jelentett be, érdemi vallomást nem tett. Borszéki Csaba a gyanúsítás ellen panasszal nem élt.

Olvasói sztorik