NB I

Nem egy ember hibázott

Balogh Béla csalódott a vereség miatt, mivel úgy érzi, több lehetőségük volt, mint a Fradinak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár sokáig úgy tűnt, akár komoly meglepetést is okozhat a Ferencváros elleni találkozón a PMFC csapata, végül 2-1-es vereséget szenvedett a bajnoki nyitányon. A baranyaiak sokáig egyenrangú ellenfelei voltak a Fradinak, és 1-0-s hátrány után sikerült is egyenlíteniük, azonban a mérkőzés hajrájában, tíz emberrel játszva újra megingott a védelem, így végül nem sikerült a pontszerzés.

Balogh Béla, a pécsi hátvédsor oszlopos tagja a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, csalódottak az eredmény miatt, ugyanis úgy érezték, több lehetőségük volt a győzelemre, mint a Ferencvárosnak. Hozzátette, a két peches találat miatt nem szabad okolni a kapusukat, a védelem megingása is közrejátszott a góloknál.

– A játék képe alapján akár máshogy is alakulhatott volna a Ferencváros elleni találkozó. Csalódottak?
– Elég bosszúsak, csalódottak vagyunk az eredmény miatt – magyarázta Balogh Béla. – Úgy éreztük, hogy meglehet a meccs. Mindenki a Fradi bajnoki esélyeiről beszél, hogy idén meg kell nyerniük a bajnokságot, de szombaton nem játszottak olyan jól, nem mutatták meg az igazi arcukat. Volt keresnivalónk, több lehetőségünk akadt, mint nekik.

– A védelem a helyén volt, de Dibusz Dénes kétszer is eléggé peches módon ért a labdába. Ezt mennyire nézi rossz szemmel egy védő?
– Nem szabad a gólokat a kapusunk nyakába varrni! Az első találatnál például ott voltunk hárman, hogy blokkoljunk, ez mégsem sikerült. Tuijp kapura tudott lőni, a labda pedig felpattant Dénes előtt, így jutott a kapuba. Nem lehet egy embert okolni emiatt.

– Pozitívum lehet, hogy a fejpárbajokat rendre megnyerték a Fradi ellen. Külön készültek erre?
– Természetesen az edzéseken gyakoroljuk a rögzített helyzetek utáni mozgásokat, illetve végzünk olyan gyakorlatokat, amikkel hatékonyabbak lehetünk a fejpárbajoknál. De külön nem készültünk a Ferencváros fejjátékából.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik