Hírek

Szerb fiatalt igazolt a PMFC

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB I-ben szereplő Pécs együttesében folytatja pályafutását a szerb, Djordje Jocsics. A 21 éves középpályás 2 plusz 1 éves szerződést írt alá a baranyai klubbal. A fiatal ballábas focista megfordult korábban az FK Novi Sadban, valamint a Radnicki Sombor csapatában.

Próbajátékosként a PMFC-MATIAS idei felkészülési időszakában pályára lépett egy-egy félidő erejéig az NK Verzej és HNK Cibalia elleni győztes edzőmérkőzéseken. A fiatal szerb játékos a pályán nyújtott teljesítményével, valamint hozzáállásával hamar meggyőzte a Lőrincz Emil és Márton Gábor vezette szakmai stábot. Továbbá elfogadta klubunk vezetősége által a racionalizálás jegyében kínált szerződését a bizonyítás vágyával. Djordje Jocsics elmondása szerint nagyon szimpatikussá vált számára a klubot körülvevő légkör és a kitűzött célok, ezért a mai napon 2 plusz 1 évre kötelezte el magát a PMFC-MATIAS-hoz – írja a klub hivatalos honlapja.

– Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Pécshez. Fiatalkorom ellenére, minden erőmmel azon leszek, hogy bebizonyítsam erőssége lehetek a csapatnak. Az itt eltöltött rövid idő alatt nagyon szimpatikussá vált számomra a klubot körülvevő légkör és a szakmai stáb által elmondott célok.” – nyilatkozta a pmfc.hu-nak Djordje Jocic.

Olvasói sztorik