NB I

Grumics duplájával győzött a Pécs

A PMFC 2-0-ra nyert a szlovén NK Farmtech Verzej otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Pécs a szlovén másodosztályú Verzej ellen játszotta a nyári felkészülési időszak ötödik edzőmérkőzését.

A harmincadik percben Grumics révén szerezték meg a vezetést a baranyaiak, azonban a megannyi helyzet ellenére újabb gól nem esett ebben a játékrészben. A fordulás után, az 57. percben ismét Grumics vette be a hazaiak hálóját, így végül a szerb csatár duplájával nyert a pécsi együttes – tudósít a klub honlapja.

A mérkőzésen két próbajátékos is pályára lépett: Juhász Dániel és Djordje Jocsics személyében. A 21 éves balhátvéd a Pakstól érkezett, korábban másfél évig játszott Zalaegerszegen, előtte pedig a Vasast erősítette hat éven át. A közelmúltban az MTK-nál is próbálkozott.

A másik próbázó a szintén 21 éves, szerb Djordje Jocsics. A fiatal középső középpályás megfordult az FK Novi Sad, valamint a Radnicki Sombor csapatában.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

NK Farmtech Verzej (szlovén) – Pécsi MFC-Matias 0-2 (0-1)

Verzej

Pécs. 1. félidő: Gőcze – Nagy J., Lantos, Balogh B., Juhász D. – Horváth A. – Szatmári, Fröhlich, Mohl, Wittrédi – Grumics. 2. félidő: Dibusz – Nagy J. (Kővári 79.), Lantos, Balogh B., Juhász D. – Jocsics – Szatmári (Beke, 70.), Márkvárt, Mohl (Koller, 66.), Rácz F. – Grumics (Városi 59.). Edző: Lőrincz Emil, Márton Gábor

Gólszerző: Grumics (30., 57.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik