NB I

Kitartó pécsi udvarlás

Mohl Dávidot már régóta csábította a PMFC, amely elsősorban középpályásként számítana rá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Mint ismert, hároméves szerződést kötött a PMFC-vel a legutóbb Kecskeméten játszó Mohl Dávid. A pécsiek új szerzeménye a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, azért döntött így, mert vonzó volt számára, hogy a baranyai klub mér régebb óta szerette volna leigazolni.

– Annyi, hogy jó itt a város, aztán a többi nem érdekel – kezdte viccesen Mohl Dávid. – Komolyra fordítva a szót, igazából nagyon szimpatikus volt a pécsiek részéről az, hogy már egy ideje szerettek volna leigazolni, korábban is felmerült a nevem a PMFC-nél, csak mikor szerződésem volt a Kecskeméttel, akkor még nem volt lehetőségük megszerezni. Mivel lejárt a szerződésem, én is könnyebb helyzetben voltam, hiszen úgymond válogathattam is az ajánlatok közül. A legszimpatikusabb az volt, hogy a pécsiek folyamatosan szerettek volna megszerezni, most meg tudtunk egyezni, és úgy gondolom mindkét fél számára jó döntés született. Középpályán számítanak rám Márton Gáborék elsősorban, de természetesen, ha a helyzet úgy hozza, akkor eredeti posztomon, szélső hátvédként fogok játszani, hiszen nem tudom még, hogy igazolnak-e valakit balhátvéd posztra.

A középpályás vegyes érzésekkel távozik Kecskemétről, ahol három idényt játszott.

– Vegyes érzésekkel hagyom ott Kecskemétet, hiszen nagyon jól éreztem magam ott az elmúlt három évben. Megszerettem a várost, a szurkolókat, ráadásul nagyon jó közösség alakult ki az öltözőben, olyan amilyenben talán még nem is voltam. Ferivel is nagyon jó volt a kapcsolatunk, szerintem ez a jövőben sem változik. Úgyhogy persze valamilyen szinten sajnálom, hogy ott kell hagynom Kecskemétet, viszont Pécsre is örömmel jöttem, és biztos vagyok benne, hogy jól fogom érezni magam Baranyában is – mondta Mohl Dávid.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik