NB I

Három hét múlva visszatérhet a védő

Gaál Miklós szerint nagyon bosszantó, hogy a sorozatos sérülések miatt mindig utol kell érnie magát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Néhány hete korrekciós műtétet hajtottak végre a PMFC játékosa, Gaál Miklós térdében. A korábbi válogatott hátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, már elkezdte a futóedzéseket, és hamarosan csatlakozhat a csapathoz.

– Három hétig nem csinálhattam semmit, nem terheltem a lábamat, csak mankóztam – kezdte Gaál Miklós. – Eléggé lefogyott a combom, de nemrég már elkezdtem futni, kocogni, és remélem, három hét múlva már a csapattal tudok készülni. Az a bajom, hogy fél éve is ugyanezzel a térdemmel műtöttek Szófiában, amikor kint voltam. Pécsre visszatérve a télen nem is tudtam rendesen alapozni. Az elején friss voltam, de nem nagyon volt erőm, utána elfáradtam ugyan, de úgy ment a játék, ahogy szerettem volna. Most végre végigdolgozhattam volna egy felkészülést, és utolérhettem volna magam, erre megint meg kellett műteni a térdemet. Aki valaha sportolt, az tudja milyen bosszantó ez…

A 32 éves védő tavasszal hét külföldi esztendő után tért haza, és kilenc bajnokin lépett pályára a PMFC-ben.

– Pécsen olyan szempontból könnyebb volt a helyzetem, hogy az edzői stábot ismertem, Márton Gáborral játszottam együtt korábban. Nyilván sokkal jobb is lehetett volna ez a tavasz, nekem egyénileg az volt a bajom, hogy nem tudtam utolérni magam, mert sérülésből jöttem, aztán utána megint ki kellett hagynom három hetet, mert begyulladt az izmom, mivel túlterheltem. A csapattal végezhettünk volna előrébb is, ha kicsit szerencsésebbek vagyunk, meg pár meccs úgy alakul, ahogy elterveztük – mesélte Gaál Miklós.

Olvasói sztorik