NB I

Bírja a kemény munkát

Kozármisleny után a PMFC-nél is szeretne minél több lehetőséget kapni Fröhlich Roland.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt szezont az NB II-es Kozármislenyben töltötte kölcsönben, de nyáron visszakerült a PMFC-hez, és az orosz Gazovik Orenburg ellen gólt is szerzett Fröhlich Roland. A 25 éves csatár a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, kisebb sérülés hátráltatja az utóbbi napokban, de bírja a kemény edzéseket.

– Természetesen ahogy ilyenkor lenni szokott, az edzések elég kemények – kezdte Fröhlich Roland. – A felkészülési időszakban persze muszáj is keményen edzeni, ez ilyenkor elkerülhetetlen. Nekem nagy bajom nincs a munkával, a problémám csak az, hogy sikerült megsérülnöm, de szerencsére egy hetet kellett csak kihagynom. A szombati edzőmeccsen kaptam egy rúgást a sípcsontom mellé, egy hétig sajnos nem is tudtam vele mozogni. Azért nem hiszem, hogy ez a kisebb kimaradás akkora hátrányt jelentene számomra, mert az első két hét volt a legkeményebb, akkor pedig részt tudtam venni a munkában.

Fröhlich alapembere volt az elmúlt szezonban a másodosztályban ezüstérmet szerzett Kozármislenynek.

– Kifejezetten jól éreztem magam Mislenyben. Nagyon jó közösséget alkottunk, ezt alátámasztja, hogy egy éven át nem kaptunk ki hazai pályán. A szakmai stáb döntése lesz, hogy milyen szerepet szánnak nekem a PMFC-ben, ami biztos, hogy mindent meg fogok tenni, hogy új csapatomnál is minél többet számításba vegyenek – mesélte a csatár.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik