Hírek

Törökverő PMFC

Pécsi MFC – Karabükspor (török) 1-0 (1-0)
Szlovénia
PMFC: Dibusz – Fodor, Romic (Lantos 60.), Balogh, Uzoma – Mohl (Jocic 79.) – Szatmári, Koller, Márkvárt (Fröhlich 82.), Wittrédi (Rácz 79.) – Grumic (Városi 79.)
Gólszerző: Szatmári (19.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az idei felkészülési időszak utolsó edzőmérkőzését játszotta az NB I-ben szereplő Pécs csapata a szlovéniai Bakovciban a török elsőosztályú Karabükspor ellen.

1. félidő

1. perc: A találkozót a Karabükspor csapata kezdte.

8. perc: Perlak kapott jobb szélről egy labdát a tizenhatos vonalában, a csatárt azonban Romics fogta szorosan, így csak a cipőhegyével tudott beleérni a labdába.

15. perc: Többnyire a két tizenhatos között zajlik a játék, komolyabban nem veszélyeztetnek a törökök.

17. perc: Jobbról elvégzett szögletrúgás után Incedemir bólintott, a labda a felső lécről pattant Dibusz kezei közé.

19. perc: Szatmári kapott egy remek labdát Márkvárttól a hazaiak kapuja előtt és éles szögből belőtte az elvetődő Körk mellett, 0-1.

33. perc: Mohl végezhetett el szabadrúgást a hazaiak tizenhatosának bal sarkától, a keményen meglőtt labdáját Körk húzta el.

39. perc: Szatmári a tizenhatoson jobb szélén tört be, majd egy csel után kapura lőtt, a labda nemsokkal suhant el a felső léc felett.

42. perc: Wittrédihez jutott el egy ígéretes labda, aki megverte védőjét és a középen érkező Grumic elé talált. Szerb csatárunk kissé kisodródva kapta meg a labdát, de mellette érkezett Márkvárt, akinek lövését végül a hazaik kapusa szögletre mentette – tudósít a pmfc.hu.

2. félidő

63. perc: Márkvárt három török védőt átjátszva passzolt Grumics elé. A rosszul eltalált labdát Bemircan könnyedén megfogta.

69. perc: Egy hazai labdavesztés után Szatmári iramodhatott meg a jobb szélen. A tizenhatos vonalához érve középre passzolt Kollernek, akinek azonban nem volt ideális a labda, így gyorsan kitette Wittrédinek a bal szélre. Középpályásunk csúszva tartotta bent a labdát.

71. perc: Mohl jobb oldalról elvégzett szögletrúgását Wittrédi vette le, majd egy állítás után kapura is tűzte. A lefele csapódó labdát a hazaiak hálóőre kissé behátrálva megfogta.

75. perc: Uzoma a saját térfelünk középéről lódult meg a bal szélen, egészen a hazaiak tizenhatosáig robogott, ahonnan a középen érkező Kollerhez passzolt. Kisebb kavarodás után végül Wittrédi tüzelt a törökök kapujára.

Olvasói sztorik