NB I

A tej lejárhat, a csapat nem

Illés Béla szerint is gyengén teljesítettek a szombathelyiek a Videoton ellen, de nem lát lyukas posztokat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Haladás 2-0-ra kikapott a Videoton otthonában az élvonal első fordulójában. A szombathelyieknek volt egy kapufájuk, valamint egy játékvezetői tévedés miatt meg nem adott, szabályos góljuk is, tehát Artner Tamás vezetőedző akár a szerencsével, illetve annak hiányával is indokolhatta volna a kudarcot, ám ő nem ezt az utat választotta, sőt meglehetősen kritikus volt a sajátjaival.

A Rangadó.hu érdeklődésére Illés Béla, a Haladás sportigazgatója és kisebbségi tulajdonosa úgy vélekedett, a szombaton mutatott gyengébb produkció ellenére sem várhatóak újabb igazolások a klubnál, csak a csatárposztot szeretnék megerősíteni, a korábban említetteknek megfelelően.

– Artner Tamás meglehetősen borúsan nyilatkozott a szombati meccs után. Ön is ilyen kritikusan látta a székesfehérvári kilencven percet?
– Én úgy láttam, hogy olyan Videotontól kaptunk ki, amelyik igazából nem játszott jól, az elmúlt időszakhoz képest gyengébben teljesített, meg lehetett volna verni – vélekedett Illés Béla.

– És a Haladás hogy játszott önmagához képest?
– A felkészülési meccsekhez képest sokkal gyengébben játszottunk mi is. Legalább négy-öt játékos gyengén, mélyen a tudása alatt teljesített.

– Mit érez ilyenkor a klubvezető? A Videoton-meccs láttán nem kellene azonnal elrohanni, és venni három jó játékost, nehogy kiessenek?
– Ez nem úgy működik, hogy lejárt a tej a hűtőben, és leugrok a boltba, hogy vegyek egyet! Van egy keret, amely adott. Most volt egy gyengébb meccs, de remélem, a következő fordulóban javítunk. Ha szombaton úgy játszottunk volna, ahogy tudunk, akkor a Videoton ellen is lett volna esélyünk.

– Artner Tamás még egy csatár érkezését vizionálja. Vannak még lyukas posztok?
Nem, a keret nagyjából egyben van, és azon az egy csatáron kívül végleges. Nem látok lyukas posztot. Egy játékos érkezésére van még esély, aki az átigazolási szezon végéig beeshet. Keressük, próbálkozunk…

– Ön szívesen focizna-e egy ilyen csapatban, mint ez a mostani Haladás?
– Szívesen játszanék még bármelyik csapatban, mert az azt jelentené, hogy tizenöt évvel fiatalabb vagyok, de most már más feladataim vannak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik