NB I

Lencse túl drága a Diósgyőrnek

A DVTK is szerda délután tartotta szokásos szezonindító szurkolói ankétját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Miskolc egyik bevásárlóközpontjában ezúttal is több tucatnyi szurkoló várta a résztvevőket. A klubot Tomiszlav Szivics vezetőedző, Kovács Zoltán sportigazgató, Körmöndi Zoltán marketing-igazgató, valamint William Alves, Zoran Kosztics, Nikházi Márk, Barczi Dávid, Senad Husics, Nenad Rajics, Rudolf Gergely, Elek Ákos, Kádár Tamás és Tisza Tibor képviselte.

Körmöndi Zoltán elmondta, a klub szeretné a stadionrekonstrukció folytatását, mert nem tudják megfelelően kiszolgálni a szurkolókat. A tervek megvannak, már csak a döntést várják. Bérleteket azért nem lehet egyelőre kapni, mert még nem tudják, hány meccs lesz otthon, és nem akarnak senkit becsapni. Az Újpestet és a Honvédot semleges pályán fogadják, a Mezőkövesddel pedig vélhetően pályaválasztói jogot cserélnek. Ha kiderül, hogy egy hónapon belül hozzá nyúlhatnak-e a stadionhoz, abban a pillanatban elkezdik a bérletértékesítést.

A csapattal kapcsolatos egyik legfrissebb hír, a spanyol Gallardo távozása is szóba került. Kovács Zoltán elmondta, hogy a játékos egy hónapja kapott egy ajánlatot Dudás Hunortól, szóban elfogadta, de nem írta alá, és nem a klub hibájából…

Lencse László esetleges érkezésével kapcsolatban Szivics elmondta, hogy most úgy tűnik, nem lesz a DVTK játékosa, mert a Videoton túl sokat kér érte.

A kapuskérdés még mindig nem megoldott, a csapatkapitány viszont megvan, Kádár Tamás személyében, aki a felkészülési meccsek során is viselte a karszalagot.

– Örülök, hogy én lettem a csapatkapitány, de akkor működhet a dolog, ha mindenki kiteszi a szívét a pályán. Jó felkészülésen vagyunk túl, sok jó ellenféllel játszottunk, biztos vagyok benne, hogy tavalyhoz képest jobban fogunk szerepelni – szögezte le Kádár Tamás.

Elhangzott továbbá, hogy még mindig van folyamatban átigazolási ügye a klubnak.

Egy szurkolói kérdés nagy derültséget a jelenlévők között, ugyanis valaki azt kérdezte Rudolf Gergelytől, hogy nem unja még a TrollFocit?

– Nem követem a TrollFocit, a saját dolgommal foglalkozom. A felkészülés során jól ment a játék, szeretnénk kiszolgálni a szurkolókat. Bízom benne, hogy a magunk és a szurkolók elvárásainak is meg tudunk felelni – mondta diplomatikusan Rudolf.

Olvasói sztorik