NB I

Hiába vezetett a Gyirmót

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Gyirmót FC – Győri ETO 1-3 (1-2)
Gyirmót: Deli – Csizmadia, Kardos, Balog, Farkas – Erős, Papp – Fitos, Magasföldi, Cseri – Oross. Cserék: Holczer, Lázár, Hajba, Guttyán, Lengyel, Kovács, Kelemen, Beliczky, Fejes J., Madarász. Edző: Sisa Tibor
Győri ETO: Sztevanovics – Wolfe, Djordjevics, Takács Á., Dinjar – Mevongou – Varga R., Kamber, Kronaveter, Martínez – Strestik. Cserék: Nagy G., Kamenar, Tokody, Svec, Lang, Sztanisics, Andrics, Windecker, Nicorec, Koltai, Kink.
Edző: Pintér Attila
Gólszerzők: Magasföldi (13.), illetve Varga R. (18.), Kamber (26.), Koltai (85.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat este az NB II-es Gyirmót otthonába látogatott a szerdán BL-selejtezőn vereséget szenvedő Győri ETO együttese. A mérkőzésen a másodosztályú gárda szerzett vezetést, de 3-1-re végül a bajnoki aranyérmes csapat nyert.

A 13. percben Magasföldi gyorsan végzett el a 16-os vonaláról egy szabadrúgást. A lövés a kapu jobb oldalába, félmagasan került (1-0). Aztán a 18. percben a bal összekötő helyén felfutó Varga Roland kapott labdát, majd a kaputól 14 méterre járt, amikor a kapuba lőtt (1-1.) – tudósít a gyirmotfc.hu.

A 26. percben Dinjar adott be a bal oldalról magasan, majd az érkező Kamber a kapuba fejelt (1-2). A 86. minutumban Andrics beadására Koltai érkezett, aki 5 méterről jobb belsővel a bal alsóba helyezett, és kialakította a végeredményt (1-3).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik