NB I

Győr: a Basel lehet az ellenfél

A Debrecenre cseh, a Honvédra török rivális várhat az Európa Liga következő körében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken délben az UEFA illetékesei kisorsolták a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének párosításait. Kiderült, a magyar bajnok Győri ETO a következő fordulóban a svájci FC Basel csapatával mérhetné össze tudását, amennyiben sikerülne túljutni az izraeli Maccabi Tel-Avivon.

Mint ismert, Pintér Attila együttese szerdán 2-0-s vereséget szenvedett az ETO Parkban, így nagyon nehéz visszavágó vár a csapatra idegenben.

Sorsoltak a második számú európai kupasorozatban is. Az Európa Liga-selejtezőben a Debrecen 2-2-es döntetlent ért el a norvég Strömsgodset elleni első mérkőzésen, így minden esélye megvan, hogy továbbjusson a harmadik selejtezőkörbe. Ha ez sikerül, akkor a cseh Jablonec ellen mérkőzhet meg a Magyar Kupa-győztes.

Jóval nehezebb helyzetben van a Bp. Honvéd csapata, ugyanis a bajnoki bronzérmes csütörtök este 2-0-s vereséget szenvedett a szerb Vojvodina otthonában. Ha sikerülne a bravúr, és Kispesten kiharcolná a továbbjutást a Honvéd, akkor egy újabb nehéz ellenfél, a török Bursaspor vár a csapatra.

Olvasói sztorik