NB I

Marics kórházba került

A Lombard Pápa 3-0-ra nyert szlovák ellenfelével szemben a Liptón rendezett felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szlovák másodosztály hetedik helyén végzett Duslo Sala ellen Tóth Bálint vezetőedző félidőnként eltérő összeállítású csapatot küldött pályára. Az állandóságot a próbajátékon tartózkodó Jaszmin Mecsinovics (Eger) jelentette a védelem tengelyében.

A pápaiak a harmincadik percben Goran Marics góljával kerültek előnybe, aztán az első számú gólfelelős térdsérülést szenvedett, le is kellett cserélni, majd a mosonmagyaróvári kórházba szállították – írja a papa-ma.hu.

A második félidőben Eszlátyi István büntetőből duplázta meg a bakonyiak előnyét, a 3-0-s végeredményt Király Botond a nyolcvanadik percben állította be. Közben az is biztossá vált, hogy Beliczky Gergőre nem tart igényt a szakmai stáb, a támadó csapatot kereshet magának, jelenleg Gyirmóton van próbajátékon.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Lombard Pápa – Slovan Duslo Sala (szlovák) 3-0 (1-0)

Lipót

Pápa. 1. félidő: Szűcs L. – Preklet, Struhár, Mecsinovics, Présinger – Supics, Szabó O. – Quintero, Marics (Griffiths), Tóth B. – Orosz M. 2. félidő: Szűcs L. – Nagy S., Rodenbücher, Mecsinovics, Németh M. – Tajthy, Tóth G. – Király B., Eszlátyi, Arszics – Griffiths. Edző: Tóth Bálint

Gólszerzők: Marics, Eszlátyi, Király B.

Olvasói sztorik