NB I

Tetszenek neki Artner elképzelései

A Ferencvárostól távozó csatár, Máté János szívesen csatlakozna a Haladás keretéhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két új arc is feltűnt a Szombathelyi Haladás hétfő délelőtti edzésén, ugyanis Máté János és Laczkovich Donát személyében két új játékost is köszönthetett az együttes, akik nem próbajátékon, hanem ismerkedő edzéseken vesznek részt a héten a zöld-fehérekkel. Máté János a Ferencváros támadója, aki tavasszal Siófokon szerepelt kölcsönben, de a Fradi nem tart igényt rá, míg Lackovich korábban Pakson, legutóbb az NB II-es Sopronban futballozott. A 23 éves csatár korábban a Puskás Akadémia alakulatában az NB II gólkirálya volt.

– Egyelőre ismerkedek a csapattal, de abszolút pozitívak az első benyomásaim. A srácok nagyon rendesek, és az edzés is jó volt, ahol többnyire játékok és futások voltak – mesélte a haladasfc.hu oldalon Máté János. – Élveztem a tréninget, kiválóan éreztem magam a pályán, és úgy érzem, hogy jól megértettem magam a többiekkel. A menedzsereim jobban tudják, hogyan jött ez a szombathelyi lehetőség, nekem tegnap szóltak, hogy olyan stádiumban vannak már a dolgok, hogy csatlakozhatok a kerethez. Egyébként sincs már sok idő a bajnokság kezdetéig, ezért ha úgy alakul, jobb lenne minél hamarabb összeszokni a társakkal. Nekem is szervezett körülmények kell már edzenem, mert eddig is dolgoztam külön, de számomra most kezdődött el az igazi felkészülés.

Az előző bajnokságban három találatig jutó támadó szerint napokon belül eldőlhet a sorsa, és a Haladás játékosa lehet.

– Nagyon szívesen lennék a Haladás labdarúgója. Artner Tamással már meg is beszéltük a lényegi dolgokat. Nagyon tetszenek a vezetőedző elképzelései a jövőről, és az én céljaim abszolút azonosak ezekkel. Ha összejön a megegyezés, akkor ugyanazokért a célokért küzdhetünk – szögezte le a fiatal csatár.

Olvasói sztorik