NB I

„Nem áll meg a világ”

Máté János a Ferencvárosban szeretett volna futballozni, de a Fradi nem vele tervezi a jövő csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tavasszal az élvonaltól búcsúzó Siófok együttesében szerepelt kölcsönben a Ferencváros játékosa, Máté János. Az elmúlt szezonban három gólig jutó támadó a minap a legnépszerűbb közösségi portálon azonban elbúcsúzott a zöld-fehérek szurkolóitól, és megköszönte az eddigi támogatásukat.

„Nehéz leírni azt, amit most érzek. A Fradi nem velem képzeli el a jövő csapatát, ebből kifolyólag írom most ezt az üzenetet minden Fradi kötődésű embernek. Felejthetetlen időszak ez számomra, amelynek minden napja csodálatos volt. Nagyon sokat kaptam Tőletek és ezt nem fogom elfelejteni soha. Remélem, a srácok sok kupát nyernek majd a közönségnek, mert ez a tábor igazán megérdemli a sikereket! Sok Fradi győzelmet kívánok, köszönöm Nektek ezt a szép időszakot!” – fogalmazott Máté János a Facebookon.

A Rangadó.hu megkereste a 23 éves játékost, aki elárulta, nem tart rá igényt a Fradi, ezért máshol folytatja pályafutását.

– Tulajdonképpen annyi történt, hogy nem velem tervezi a jövőt a Ferencváros. Nekem továbbra is nagyon fontos a játéklehetőség, ezért mindkét fél úgy látta jónak, ha közös megegyezéssel szerződést bontunk – mesélte Máté János. – Természetesen szomorú vagyok, hiszen jó lett volna, ha számítanak rám, és a Fradiban tudnék játszani. Profi játékos vagyok azonban, és a világ nem áll meg, így eldőlt, hogy máshol folytatom a pályafutásomat.

Az NB II tavalyelőtti gólkirályát több klub is szeretné a soraiban tudni, konkrétumokról azonban egyelőre nem tud beszámolni, de a héten már eldőlhet, hova igazol.

– Vannak lehetőségeim, majd meglátjuk, hogy hol folytatom. Akárhova is igazolok, ki szeretném hozni magamból a maximumot, és bizonyítani akarok – szögezte le Máté János. – Konkrétumokról nem tudok beszámolni, illetve babonából sem mondanék semmit, amíg biztosan nem dőlt el, hogy hova kerülök. Amíg nincs szó aláírásról, addig nem szeretnék semmit mondani, de a héten szerintem eldől, hogy hol folytatom a karrierem.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik