NB I

Nehéz szezon vár rájuk

A bajnokság végén megsérülő Varga Roland már teljesen egészséges, és a jövő héten elkezdi a felkészülést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 2-1-re elveszített Magyar Kupa-döntő első félidejében kellett lecserélni sérülés miatt a Győri ETO fiatal játékosát, Varga Rolandot. A korábbi utánpótlás-válogatott csatárnak akkor különösen rosszkor jött a sérülés, mivel néhány nappal korábban Egervári Sándor szövetségi kapitány a felnőtt nemzeti együttes Kuvait ellen készülő keretébe is meghívta, bántalmai miatt azonban nem tudott a válogatottal készülni a friss bajnok. A Rangadó.hu megkereste az NB I-ben idén 12 találatig jutó támadót, aki honlapunk érdeklődésre elmondta, hogy már felépült combsérüléséből, és alig várja, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőjében is megmutassa magát.

– Részleges combizom szakadásom volt, de szerencsére már minden rendben, és el tudom kezdeni a felkészülést a csapattal – kezdte Varga Roland. – A végén a sérülésemet leszámítva úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült a szezonunk. Megnyertük a bajnokságot, sajnos a kupát elvesztettük, de a bajnoki címet azért elég nagy dolog volt elhódítani. Természetesen fájó pont, hogy a kupadöntőn vereséget szenvedtünk, de nem szabad ezzel foglalkoznunk, ez most így sikerült. Szerintem az a legfontosabb, hogy a bajnoki aranyérmet bezsebeltünk, nagyon sokat dolgoztunk érte. A saját teljesítményemmel sem lehetek elégedetlen, összességében nem volt rossz szezonom, sikerült gólokat is rúgnom, de nem tudok semmilyen megkeresésről.

A 23 éves támadó arról is beszámolt, hogy már jövő héten edzésbe áll az ETO, hiszen az európai kupaporondon is szeretnének sikeresen szerepelni.

– A felkészülés jövő hétfőn, június 17-én kezdődik. Elsősorban most a Bajnokok Ligája szereplésre fogunk koncentrálni, mindenki örül, hogy kipróbálhatjuk magunkat a nemzetközi porondon is. Szeretnénk azon a fronton is sikeresek lenni. Aztán kezdődik majd a bajnokság is, véleményem szerint egy kőkemény és nehéz évad vár ránk. Addig is pihenéssel töltöm a szünetet, voltam otthon a szüleimnél, de már itt pihenek Győrbe a barátnőmmel – mesélte Varga Roland.

Olvasói sztorik