Hírek

Kanta József is válogatott lehet

Három játékosra sérülés miatt nem számíthat a szövetségi kapitány a Kuvait elleni meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A június 6-i, Kuvait elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar válogatott keretének három játékosa is jelezte, hogy nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, mert sérülés akadályozza a játékban. Szabics Imre már hosszabb ideje nem teljesen egészséges, és mivel a jövő heti meccsig várhatóan nem is lesz százszázalékos állapotban, lemondta a szereplést. Két győri labdarúgó is jelezte, hogy nem tud játszani: Lipták Zoltán és Varga Roland ugyancsak sérülés miatt marad ki a végleges keretből.

Egervári Sándor a három kieső futballista helyére egyetlen új játékost hívott meg, méghozzá Kanta Józsefet, az MTK csapatkapitányát. A 29 éves támadó középpályás 2007-ben két alkalommal már szerepelt a válogatottban.

A Kuvait ellen készülő keret

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers, angol), Király Gábor (1860 München, német), Megyeri Balázs (Olimpiakosz, görög)

Védők: Varga József (Debrecen), Mészáros Norbert (Debrecen), Guzmics Richárd (Haladás), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen, norvég), Juhász Roland (Videoton), Kádár Tamás (Diósgyőr), Vanczák Vilmos (FC Sion, svájci)

Középpályások: Pintér Ádám (Real Zaragoza, spanyol), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Koman Vladimir (FK Krasznodar, orosz), Pátkai Máté (Győri ETO), Kanta József (MTK)

Támadók: Gyurcsó Ádám (Videoton), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva, orosz), Lovrencsics Gergő (Lech Poznań, lengyel), Németh Krisztián (Roda JC, holland), Böde Dániel (Ferencváros), Priskin Tamás (Alanyija Vlagyikavkaz, orosz)

Olvasói sztorik