NB I

„Nem lehet abbahagyni”

A listavezető ETO csatárát, Varga Rolandot faggattuk a tetoválásairól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hónapok óta veretlen Győri ETO legutóbb a Diósgyőr ellen nyert 2-0-ra. A meccs első gólját Varga Roland szerezte távolról, majd örömében a legújabb tetoválását mutatta a tévékamerák felé. A Rangadó.hu utánajárt, mit ábrázol a bőrfestés, és kiderült, hogy a holtversenyben immár góllövőlista-vezető fiatal csatár a barátnője, Kinga nevének kezdőbetűjét varratta magára.

– A barátnőmet Kingának hívják, az ő nevének a kezdőbetűje látható a hasamon. Ez már a sokadik tetoválásom, nem tudom pontosan megmondani, hogy összesen mennyi van – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Varga Roland. – Az egyik kezemen lévő tetoválás egy vízöntőt ábrázol, mivel ez alatt a csillagjegy alatt születtem. Van még a kezemen egy gladiátoros kép, mivel a Gladiátor a kedvenc filmem. A mellkasomon a nagypapám születési dátuma, és az a dátum is látható, amikor elhunyt. Ő volt az, akivel elkezdtem focizni, és megszerettette velem ezt a sportágat. Az oldalamon található a családommal kapcsolatos többi jelesebb dátum. Ezeken kívül is van még pár tetoválásom, amiket azért csináltattam, mert egyszerűen tetszettek.

Varga Roland arról is beszélt, annak idején miért döntött úgy, hogy tetováltat.

– Mindig is tetszettek és mindig is akartam tetoválást. Az első után folyamatosan többet szerettem volna. Minden bizonnyal igaz az állítás, hogyha egyszer elkezdi az ember, akkor nem lehet abbahagyni. Nem tudom, hogy miért ilyen divatos a labdarúgók körében a tetoválás, én saját magamnak csináltattam őket, azért mert tetszenek – magyarázta a 23 éves játékos, aki péntek este a Pécs otthonában gyarapíthatja góljai számát.