NB I

A barátnőjének üzent

A Diósgyőr ellen is gólt szerző Varga Roland szerint megérdemelten nyert a listavezető vasárnap este.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap este a DVTK csapatát látta vendégül a listavezető Győri ETO az OTP Bank Liga 21. fordulójában. A hazaiak két távoli lövésnek köszönhetően 2-0-ra győztek. Az egyik gólszerző az a Varga Roland volt, aki a 18. percben gondolt egy merészet, és több mint harminc méterről lőtt! A megpattanó lövés Ribánszki László keze alatt a hálóban kötött ki. A 23 éves csatár már 11 találatnál jár az idei bajnokságban, s ezzel holtversenyben vezeti a góllövőlistát. A Rangadó.hu érdeklődésére úgy fogalmazott, csak ők tudják elbukni a bajnoki aranyat, hiszen a kezükben van a sorsuk.

– Úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. Nekünk voltak helyzeteink, a Diósgyőr igazából nem nagyon veszélyeztetett – vélekedett Varga Roland. – Az első félidőben volt egy fejesük, de azon kívül nem jutottak el helyzetekig, úgyhogy mindenképp megérdemelt volt a sikerünk.

– Gondolta volna, hogy a távoli lövéséből gól születhet?
– Nem gondolkodtam azon, hogy bemegy-e vagy sem. Mindig a próbálkozásokból lesz a gól, ezért el kellett vállalnom. A védők zárták a társakat, ezért nem volt más választásom.

– Nem volt zavaró ez a szokatlanul hosszú bajnoki szünet?
– Nekem már nagyon hiányzott a tétmérkőzés, de szerintem ezzel az egész gárda így volt. Nem volt zavaró, hogy ilyen sokat kihagytunk, de jó lett volna már előbb játszani.

– Nem unalmas már, hogy mindenki azt mondogatja, hogy ezt a bajnokságot már csak a Győr bukhatja el?
– Valóban igaz, hogy csak mi tudjuk elbukni a bajnoki aranyat, hiszen a mi kezünkben van a sorsunk. Nem figyelünk azonban arra, hogy ki mit mond, és gondol. Magunkkal foglalkozunk és csináljuk a dolgunkat.

– A gólja után a kamerának mutatta az egyik tetoválását, kinek üzent ezzel?
– A barátnőmnek üzentem, az ő nevének a kezdőbetűjére mutattam. Másfél hónapja tetováltattam magamra.

Pátkai játéka kérdéses a Pécs ellen

Elképzelhető, hogy Pintér Attila vezetőedzőnek sérülés miatt változtatnia kell a Pécs elleni kezdőcsapaton – írja az ETO honlapja. Még nem tudni, hogy milyen gyorsan gyógyul Pátkai Máté sérülése, akinek egy két centis, csontig hatoló seb keletkezett a lábán a vasárnapi mérkőzésen, emellett zúzódásokat is szenvedett. Dr. Ágh László, a csapat orvosi stábjának vezetője bizakodó, talán nem kell sok edzést kihagynia a válogatott labdarúgónak, aki egyik alapembere az ETO középpályás-sorának.

Olvasói sztorik