NB I

Megnyitották az ETO Parkot

A Győri ETO FC a klub honlapján jelentette be, hogy megnyitotta stadionját a mostoha időjárás miatt bajba jutottak előtt.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Emberségből jeles! Bravó Győr! Az országban uralkodó időjárási viszonyokra gyorsan reagált a listavezető ETO vezetősége.

Az M1 autópálya 120 km-nél, Győr városi bevezetőjénél a Nagysándor József út 31. szám alatt megnyitottuk az ETO Parkot! Fogadjuk az úton rekedteket, konyhánkon már több, mint kétszázan ebédeltek, és a Győri ETO FC ebédlőjében most újabb száz embert étkeztetünk. Tízesével érkeznek az emberek, folyamatosan érkeznek az autópálya felől az úton rekedtek. Klubunk maximálisan megtesz mindent, mindenkit kiszolgálunk, az itt rekedtek számára meleg tea, ingyen étkezés és zuhanyzási lehetőség is biztosított – írja a klub honlapja.

A Facebookon is üzentek

„Fogadjuk az úton rekedteket, konyhánkon már több mint kétszázan ebédeltek, és a Győri ETO FC ebédlőjében most újabb száz embert étkeztetünk. Tízesével érkeznek az emberek, folyamatosan érkeznek az autópálya felől az úton rekedtek. Klubunk maximálisan megtesz mindent, mindenkit kiszolgálunk, az itt rekedtek számára meleg tea, ingyen étkezés és zuhanyzási lehetőség is biztosított.”

Olvasói sztorik