NB I

Pápáról megy nyugdíjba Szűcs Lajos?

A veterán kapus életre szóló szerződést kötött Bíró Péterrel, a Lombard FC tulajdonosával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A veol.hu oldalon Szűcs Lajos a szerződés-hosszabbításával kapcsolatban elmondta, hét éve került Pápára, és azóta minden szezon végén tárgyalóasztalhoz ült Bíró Péterrel.

– Eddig mindig elégedettek voltunk egymással, így hosszabbítottunk, és ez történt most is. A következő idény végén már nem lesz szükség egyeztetésre, a megállapodásunk értelmében addig állok majd a Lombard Pápa kapujában, amíg úgy érzem, hogy a teljesítményemmel segíteni tudom a csapatot. Utána más funkcióban is kipróbálhatom magam a klubnál, de erről még nagyon korai lenne beszélni – fűzte hozzá a 39 éves kapus.

A Lombard FC éppen a nagy rivális Haladás otthonában biztosíthatja végérvényesen a bennmaradást. A rangadó pénteken 17 órakor kezdődik. A pápaiak és a szombathelyiek rivalizálása ugyan nem tekint vissza túlzottan nagy múltra, az utóbbi időben rendre parázs hangulatú és eseménydús mérkőzéseket vív egymással a két csapat, így ezt a párosítást méltán kezelik kiemelt figyelemmel a szurkolók. A szembenállás gyökereit a labdarúgást ismerőknek minden bizonnyal nem kell különösképpen taglalni: Bíró Péter, a Lombard tulajdonosa kilenc évvel ezelőtt Szombathelyről Pápára költöztette a focicsapatát, miután a vasi megyeszékhelyen nézeteltérés alakult ki közte és a városvezetés között – utóbbi nem tartotta be a klub működtetésére irányuló ígéreteit.

– A tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül a szombathelyiekkel mindig ki-ki mérkőzéseket, igazi nyugati rangadókat játszunk sok néző előtt – nyilatkozta Szűcs Lajos. – Természetesen Szombathelyen is szeretnénk megszerezni a három pontot, már csak azért is, mivel így végleg biztosítani tudnánk a bennmaradásunkat. A Haladás keretében több tehetséges futballista is található, akiket egy remek edző irányít. Artner Tamás kiváló csapatot rakott össze a vasi megyeszékhelyen, régóta együtt dolgoznak, de mi szeretnénk borsot törni az orruk alá. Győzelemmel akarunk távozni.

Olvasói sztorik