NB I

Siófokon tényleg hisznek benne

Melczer Vilmos és társai jó formában vannak, és úgy gondolják, hogy utolérhetik a Lombardot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az utóbbi időben kezd magára találni a kiesés elől menekülő Siófok együttese. A Balaton-partiak a Diósgyőr és az MTK legyőzése után a hétvégén a Kaposvár csapatát is legyűrték, és mivel a Lombard FC Pápa a tavasszal csak vergődik, kilenc mérkőzésen mindössze két gólt tudtak rúgni, így négy fordulóval a vége előtt már csak 5 pont a siófokiak lemaradása. Az idén nagyszerű formában futballozó, a Kaposvárnak győztes gólt rúgó Melczer Vilmos szerint motiváltak, és örülnek, hogy sikerült megnyerniük ezt bennmaradás szempontjából rettentően fontos találkozót.

– Nagyon fontos mérkőzésre készültünk, örülünk, hogy sikerült nyernünk – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére a 27 éves középpályás, aki korábban az MTK együttesében is szerepelt. – Úgy gondolom, hogy az egész csapat motivált volt, átéreztük a találkozó súlyát. Jól kezdtük a meccset, sikerült gólt is rúgnunk, amelyet sajnos nem adott meg a játékvezető, de aztán betaláltunk. Ezután kicsit visszaálltunk, ami hiba volt talán, hiszen a Kaposvár kicsit magára is talált, és kaptunk egy elkerülhető gólt. A második félidőben összeszedtük magunkat, és sikerült megnyerni a mérkőzést.

– Az utóbbi időben kezd magára találni a Siófok, hiszen a Kaposváron kívül az MTK és a Diósgyőr skalpját is begyűjtötték. Mi volt korábban a gond, miért nem tudtak előbb elkezdeni meccseket nyerni?

– Sok összetevője lehet ennek a dolognak, napokig lehetne ecsetelni, hogy miért nem tudtunk nyerni hosszú ideig, és mi volt a probléma. Maradjunk annyiban, hogy szerencsénk sem volt, és valamiért nem úgy jött ki a lépés, ahogy szerettük volna. Azonban most elkezdtünk meccseket nyerni, jó formában van a gárda, és bízunk abban, hogy folytatni tudjuk ugyanígy a hátralévő meccseken.

– Négy fordulóval a vége előtt 5 pont a hátrányuk a Lombard Pápával szemben. Ledolgozható a lemaradás?

– Ledolgozható ez az öt pontos hátrány. Azonban nem csak a saját kezünkben van a sorsunk. Ha a Pápa a továbbiakban sem tudna meccset nyerni, akkor úgy érzem, hogy ez alatt a négy forduló alatt le fogjuk dolgozni ezt a lemaradást.

– Ehhez nyerni kéne a hétvégén,méghozzá Kecskeméten…

– Jó formában van következő ellenfelünk, ezt tudjuk. Mindenféleképpen a három pontért utazunk a mérkőzésre. Szerintem egy nagyon jó találkozóra van kilátás, hiszen a KTE is támadófutballt játszik. Otthon fognak játszani, biztos, hogy ők is győzni akarnak, de bízunk benne, hogy mienk lesz a három pont.

Olvasói sztorik