NB I

Napfény, Balaton, győzelmek

Az MTK ellen győztes gólt szerző Tímár Krisztián bizakodó, szerinte megelőzik a Pápát a bajnokság végére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Parádés siófoki hét volt! Egy augusztusi nyaralást is jellemezhetnénk ezzel a felkiáltással, de igaz ez az élvonal 15. helyén álló FGSZ Siófok csapatára is, amely kedden a Diósgyőrt verte 3-0-ra, pénteken pedig az éremesélyes MTK-t győzte le 2-1-re hazai pályán. A fővárosiak elleni győztes gólt a 92. percben Tímár Krisztián szerezte, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, bízik benne, hogy ez a lendület a bajnokság végéig kitart, és akkor még az előttük álló Lombard Pápát is megelőzhetik.

– Természetesen most nagyon jó a hangulat az öltözőben, ilyen már régen volt – mesélte Tímár Krisztián. – Bízunk benne, hogy ez a lendület kitart most egy darabig, és ki tudjuk harcolni a bennmaradást.

– Nem ébredtek túl későn?
– Az őszről nem tudok nyilatkozni, hiszen akkor még nem voltam a csapat tagja, de a tavaszi sorsolásunk meglehetősen erős volt kezdetben. Egymás után játszottuk az idegenbeli mérkőzéseket az erős ellenfelekkel szemben. Most jönnek majd a papíron könnyebb találkozók, bízom benne, hogy ezeket meg tudjuk nyerni, a Pápa pedig bukik annyit, hogy megelőzzük őket.

– Sokat számít a hazai pálya?
– Szerintem kevés olyan csapat van a bajnokságban, amely ha a Győrhöz, a Videotonhoz, vagy a Fradihoz megy, akkor győzelmi eséllyel lép pályára… Jobb lett volna ezeket a csapatokat tavasszal, kicsit megerősödve hazai pályán fogadni, de vendégként is helytálltunk sok helyen, néha csak egy pici kellett volna egy-egy bravúrhoz. Sajnos korábban nem jött össze, de úgy érzem, most elkaptuk a fonalat, bízom benne, hogy ez elég lesz.

– Védő létére a gólszerzésből is kiveszi a részét, hiszen tavasszal már másodszor volt eredményes.
– A rögzített helyzeteknél mindig is feladatom volt felmenni. Jól jött ki a lépés, szerencsére vannak jó pontrúgóink, ezekből veszélyesek is vagyunk, szerencsém is volt, hiszen az is kell. Az önbizalmamnak jót tesznek a gólok, remélem, kitart ez az érzés a bajnokság végéig.

Olvasói sztorik