NB I

U21: a Paks helyettesíti Montenegrót

A Paks és a finn válogatott vár Róth Antal együttesére a következő egy hétben.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Az U21-válogatott pénteken nemzetközi mérkőzés helyett Telkiben játszik felkészülési meccset az MVM Pakssal. Az eredeti programban az szerepelt, hogy Róth Antal együttese Montenegróban játssza le utolsó csoportmeccsét a Regionális Bajnokságban, majd jövő kedden, Gyirmóton a finneket fogadja barátságos meccsen. A montenegróiak azonban jelezték, hogy a múlt heti nagy esőzések a pályákat is elmosták, ezért nem tudják megrendezni a meccset. Változott a program: pénteken, zártkapus meccsen a Paks ellen játszik az U21-válogatott Telkiben, a Montenegró elleni mérkőzést pedig április 24-én pótolja.

Az eredetileg kijelölt keretben is történt változás, két légiós, Otigba Kenneth és Adorján Krisztián sérülés miatt nem tud hazautazni az összetartásra, Bese Barnabás pedig betegség miatt hagyja ki az edzőtáborozást.

– Az élet ismét átírta a terveinket, de a program legfontosabb része, a két meccs így is lemegy, némi iróniával még azt is mondhatjuk, hogy így legalább egy erősebb csapat ellen játszhatunk felkészülési mérkőzést. Ezt a két meccset és a március elején rendezett Szerbia elleni találkozót egy blokként kezeljük, a két összetartás alatt igyekszünk minden szóba jöhető játékost ismét megnézni, ezért most egészen más a keretünk összetétele, mint két héttel ezelőtt – mondta az MLSZ honlapján Róth Antal, szövetségi edző.

Az U21-válogatott kerete

Kapusok: Jova Levente (Ferencváros), Dombó Dávid (Dunakanyar-Vác)

Védők: Poór Patrik, Kelemen Dávid (MTK), Szolnoki Roland (Videoton), Baráth Botond (Honvéd), Jagodics Márk (Haladás), Farkas Norbert (Puskás Akadémia), Juhász Dániel (Paks)

Középpályások: Szakály Attila, Radó András (Haladás), Vécsei Bálint, Vernes Richárd (Honvéd), Windecker József (Siófok), Pekár László (Kecskemét)

Támadók: Szécsi Márk (Debrecen), Ugrai Roland (Haladás), Bacsa Patrik (Diósgyőr)

Olvasói sztorik