NB I

Jova és a DG-póló: 50 ezer

Kedden ismét ülésezett az MLSZ fegyelmi bizottsága.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A Ferencváros–Újpest derbi után a hazaiak kapusa, Jova Levente olyan szurkolói pólóban ünnepelte a sikert, amelyen az ellenfelelt gyalázó felirat szerepelt. A szövetség illetékesei szerint fegyelmi szempontból nem volt súlyos az eset, hiszen jelentéktelen büntetést szabtak ki rá.

OTP Bank Liga

Jova Levente labdarúgó és Lipcsei Gábor gyúró (mindkettő FTC) 50-50 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Nemzetközi barátságos mérkőzés lejátszásával kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért a Diósgyőrt 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

NB II

Tárgyalás megtartása után Máté I Péter (ZTE) korábbi 5 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Teremlabdarúgás

Tatai József (Veszprém) 2, Horváth Gergely (Rubeola) 1, Kurucz László (Rubeola) 1, Simon Péter (Rubeola) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Takó Csaba vezetőedző (Rubeola), mint visszaeső, a kispadtól és az öltözőtől 4 soron következő felnőtt futsal NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A Gödöllői Bikák csapatával szemben szabályzati és versenykiírási előírás megsértéséért egyszeri alkalommal 3 büntetőpont levonását rendelték el.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik