NB I

Jova gyalázkodó pólóban ünnepelt

A fegyelmi bizottság foglalkozik a Fradi-kapus pólójával, amellyel Újpestet gyalázta a derbi után.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága elé került Jova Levente ügye: az FTC kapusa az Újpest elleni győzelem után az ellenfelet gyalázó pólóban ünnepelt – írja az origo.hu.

– Teltház előtt, őrületes hangulatban, az utolsó percben szereztük meg a győztes gólt a derbin. Az ünneplés során bedobtak nekem egy pólót a szurkolók. Felfokozott idegállapotban voltam, nem mérlegeltem, csak magamra vettem. Sajnálom a dolgot, nem állt szándékomban megbántani senkit – nyilatkozta Jova, aki egy olyan pólóban ünnepelt, amelyen a D&G márkanév alatt a Dolce&Gabbana helyett a Dózsás Gecik felirat szerepelt.

Nem egyedülálló ruhadarabról van egyébként szó, hiszen az egyik Fradi szurkolói csoport honlapján bárki megrendelheti.

Kaló József, az MLSZ fegyelmi bizottságának titkára azt mondta, tudnak Jova ügyéről, foglakoznak is vele, de döntés még nem született. Az eset már jócskán a lefújás után volt, így a játékvezetői jegyzőkönyvbe nem került bele, de az internetnek köszönhetően ország-világ láthatta, így a fegyelmi bizottság is felfigyelt rá.

Az újpesti Lázár Bencének is magyarázkodnia kell, mert a találkozó után a Fradi első góljának szerzőjére sértő megjegyzést tett.

„Somalia még jobb lábbal sem tud rúgni, nemhogy ballal” – mondta a játékos a meccs után.

– A mérkőzés után zaklatott voltam, nem akartam megbántani senkit, de nem hiszem, hogy bocsánatot kellene kérnem. Nekünk sem esett jól, hogy már a bemelegítésnél lila majmokkal fogadtak minket a ferencvárosiak – mondta Lázár Bence.

Olvasói sztorik