NB I

Coulibaly megúszta: nem rúgták ki!

Fegyelmit és esélyt kapott a DVSC francia csatára.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Frissítés

A Debrecen hivatalos honlapján Dr. Róka Géza bejelentette, hogy a csatár fegyelmit kap, és egyelőre nem bontják fel a szerződését.

– Közel álltunk ahhoz, hogy felbontjuk a labdarúgó még érvényben lévő kontraktusát, de mivel viselkedésében, hozzáállásában komoly változást tapasztaltunk, ezért hoztuk meg ezt a döntést: fegyelmit kap, amely alapján a következő legkisebb szerződésszegésnél azonnali hatállyal egyoldalúan felmondja a klub a megállapodását nyilatkozta.


Korábban írtuk:

A DVSC francia légiósa 12 napot késett a téli felkészülés elején, majd pályára lépett a Videoton elleni első Ligakupa-negyeddöntőn, de a továbbiakban nem kapott lehetőséget. A bajnoki meccseken a keretből is kimaradt, a hivatalos állásfoglalás szerint azért, mert az edzéseken, illetve a mérkőzéseken rendszeresen mérik a játékosok teljesítményét, és a közelmúltban a csatár eredményei a leggyengébbnek bizonyultak.

Coulibaly előbb a sajtóban panaszkodott – de állításait a klub részéről cáfolták –, majd smst küldött, amelyben közölte, hogy külföldön tartózkodik. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, a sajtóban megjelentek különféle találgatások: azt vizionálták, hogy a támadó Győrben köthet ki! Ami biztos, hogy a hétvégét ismét Debrecenben töltötte, ám vasárnap nem edzett, hiszen állítása szerint sérült. Sajtóinformációk szerint ügyében hétfőn várhatóak fejlemények.

A korábbi gólkirály találkozott Szima Gábor klubtulajdonossal, s megpróbálták tisztázni a kialakult helyzetet. A játékos nem árulta el, merre járt az elmúlt napokban, csupán annyit mondott, hogy nem odahaza, Franciaországban, hanem egy szomszédos országban. Nyilván új klubot keresett magának, hiszen idén nyáron amúgy is lejár a szerződése.

A Bors című napilap azt írta, hogy az NB I-es riválisok árgus szemmel figyelik Coulibaly debreceni kálváriáját. A jelenleg mellőzött gólkirály szerződtetése Győrben és a Ferencvárosnál is téma lehet a nyáron!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik