NB I

Hasmenés és hóesés

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVSC-TEVA téli felkészülése már javában tart, de Adamo Coulibaly szokásához híven ezúttal is később érkezett vissza Magyarországra. A francia gólkirály idén tizenkét nap pluszpihenőt engedélyezett magának – írja a haon.hu.

Szombaton végre szerelést húzott a csatár is, de mivel lemaradása van a keret többi tagjához képest, csupán futóedzéseket végez, egyelőre a második kerettel készül és pénzbüntetést kapott.

– A téli szünet vége felé meglátogattam az Afrikában élő rokonaimat – mesélte az elefántcsontparti származású támadó. – Ott hirtelen megbetegedtem, a gyomrommal akadtak gondok, orvoshoz kerültem, hat napig nem tudtam semmit sem csinálni, csak feküdtem és emiatt eléggé legyengültem. Mire felépültem, Debrecenben már elkezdődött a felkészülés. Visszamentem Párizsba az autómért, és Magyarország felé vettem az irányt, ám az utazás az európai hóhelyzet miatt néhány napot igénybe vett, ezért késve futottam be.

Coulibalynak idén nyáron lejár a szerződése, ezért a téli átigazolási időszak az utolsó esélye a Loki vezetőinek, hogy pénzt kapjanak a futballistáért, kivéve, ha sikerül szerződést hosszabbítaniuk a feleknek.

– Sajnos, a jövőmmel kapcsolatban még semmi biztosat nem tudok mondani, kétszer már tárgyaltunk az elnök úrral, de további egyeztetések következnek. Megvárjuk, hogy befut-e egy megfelelő ajánlat értem, amely a DVSC és az én számomra is előnyös – mondta a 31 éves labdarúgó.

Olvasói sztorik