NB I

Coulibaly pénzbüntetést kapott

A Debrecen francia támadója egyelőre különmunkát végez, hogy behozza a lemaradását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénzbüntetést kapott a DVSC francia támadója, Adamo Coulibaly, amiért közel két hetet késett a téli felkészülésről, valamint egy ideig különmunkát végez, hogy bepótolja lemaradását – írja a klub honlapja.

A hondurasi középpályás, Luis Ramos – aki az őszi szezont Kecskeméten töltötte, de a folytatásról nem tudott megállapodni a KTE vezetőivel – visszatér Debrecenbe, és keddtől a csapattal edz, egyelőre ő is különmunkát végez.

A múlt héten érkezett próbajátékra, és néhány napig a DVSC csapatával készült a szlovák Robert Cicman, aki szombaton pályára is lépett a Kassa elleni felkészülési mérkőzésen. A belsővédő nem lesz a hajdúságiak játékosa, és már el is utazott Debrecenből.

– Az erősítés az őszhöz képes az lenne, ha felépülnének a játékosok. Azt gondolom, megvagyunk minőségben és mennyiségben is, bár ha egy-két jó futballista betoppanna, nem küldenénk el, hiszen rájuk mindig szükség van, de ahogy tavaly is megoldottuk ezzel a kerettel, idén is szeretnénk. Ha elkerülnek bennünket a sérülések, és mindenki hadra fogható lesz a tavasz folyamán, mindenképpen sokat számítana, hiszen ebben az esetben tudunk cserélni minőségben is – magyarázta Kondás Elemér vezetőedző.

Olvasói sztorik