Hírek

Ezúttal nem utazik a Debrecen

A DVSC-TEVA idén hazai környezetben készül a tavaszi szezonra; a Létavértes elleni Magyar Kupa-mérkőzéseket előrehozták.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kialakult a bajnoki címvédő DVSC téli felkészülési programja. Eldőlt, hogy a csapat idén nem utazik külföldi edzőtáborba, hanem itthon készül a tavaszi szezonra. Megépült Pallagon az edzőcentrum, így a Loki itt is készülhet majd, emellett szerb, szlovák és magyar élvonalbeli csapatokkal játszik edzőmérkőzéseket, vagyis a feltételek adottak lesznek egy jó felkészüléshez – áll a klub honlapján.

Február harmadikán, vasárnap rendezik a Létavértes elleni, előrehozott Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzését idegenben, míg hatodikán, szerdán a visszavágót a megyeszékhelyen.

A sportnapilap arról számolt be, hogy Adamo Coulibalyt örömmel vinné a ciprusi APOEL. Ehhez képest senki nem kereste meg a klubot a francia támadó ügyben a szigetországból, és a játékos sem jelezte, hogy az APOEL, vagy bármely más csapat ilyen szándékkal állt volna elő.

A klubvezetők azt mondták, Birtalan Botond, Nenad Kiso, Roguy Meyé, Varga Róbert és Farkas II Balázs mellett elképzelhető, hogy egy-két játékos még távozik télen.

Olvasói sztorik