NB I

Az sem baj, ha maradnia kell

Varga József leginkább Németországban, vagy Angliában légióskodna, de lehet, hogy Debrecenben marad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVSC-TEVA számára is véget ért a téli szünet. A debreceniek vérvétellel és futótesztekkel kezdték meg a felkészülést. A keret létszáma öt fővel gyarapodott, ugyanis az első csapattal tréningezik a DVSC-DEAC-ból érkező Gál Mátyás, Kuti Krisztián, Engel Alex, Szécsi Gergő és Szécsi Márk. Egyelőre visszatért Debrecenbe Stevo Nikolics, aki az elmúlt hónapokban, kölcsönben futballozott a szlovák Spartak Trnavában. Adamo Coulibaly, Yannick és Lucas viszont csak később csatlakozik a többiekhez – írja a haon.hu.

Úgy tűnik, hogy a válogatott középpályás, Varga József is a debreceniekkel kezdi meg a tavaszi szezont, bár esetében mindig suttognak egy esetleges külföldi szerződésről.

– Az átigazolási szezon még csak most indul be, lehetséges, hogy lesz ajánlatom, de jelenleg csak a minél hatékonyabb felkészülés lebeg a szemem előtt. A sors hozhatja úgy is, hogy még a nyáron sem igazolok el, azt sem feltétlenül élném meg csalódásként, de a hosszú távú terveim között persze ott van, hogy kipróbáljam magam légiósként. Nagy álmom a német vagy az angol bajnokság, természetesen csak olyan helyre szeretnék menni, ahol a fejlődésem biztosított – mondta Varga József.

Olvasói sztorik