NB I

Coulibalyt ki akarják csinálni?

A klub szerint nem igaz, amit a francia csatár állít.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Még mindig a Debrecen francia támadója, Adamo Coulibaly vezeti az élvonal góllövőlistáját, igaz, holtversenyben felzárkózott hozzá az újpesti Kabát Péter is. A Loki légiósát a tavaszi eddig két fordulójában be sem nevezték a meccsekre, neki pedig elege van! Azt mondja, ki akarják csinálni a klubnál – írja a Bors.

Már csak egyetlen mérkőzés hiányzik neki a századik NB I-es meccséhez, de jelen állás szerint elképzelhető, hogy egyáltalán nem jön össze a jubileum. Jelentős nézeteltérés alakult ki ugyanis közte és a klub vezetése között. Kondás Elemér vezetőedző a francia játékos nem megfelelő hozzáállásával, illetve gyenge teszteredményeivel magyarázta a mellőzést.

– Elemér nem mond igazat, semmi baja a kondíciómnak, ha lehetőséget kaptam volna a Kecskemét ellen, rúgtam volna két gólt, nekem ez nem probléma, viszont a tulajdonos utasítására nem játszat – nyilatkozta a napilapban Coulibaly. – A klub kéthavi fizetéssel tartozik nekem, elegem van. Nem tudom, miért szórakoznak velem. A nyáron lejár a szerződésem, de még csak nem is tárgyaltunk a meghosszabbításáról. A legviccesebb, hogy még így is vezetem a góllövőlistát. Remélem, a nyáron találok magamnak csapatot.

A klub visszautasította Coulibaly állításait.

– A csatár tavaly decemberben, mielőtt szabadságra ment, kéthavi fizetését előre elkérte, ezt át is utaltuk a számlájára, és a februári bérét is a szokásos időpontban kapta – reagáltak a klub vezetői. – Egyetlen játékosnak, így Coulibalynak sem tartozunk, és nem is tartoztunk soha. A támadó azért nem játszik, mert komoly gondok vannak a hozzáállásával, a mérések alapján messze lemaradva a legrosszabb mutatókat produkálja. A múlt hét kedden például sérülésre hivatkozott, azóta táppénzen van. Az sem igaz, hogy nem akarunk vele tárgyalni, hiszen még a múlt hét csütörtökön is az irodába invitáltuk, de azt mondta az ügyvezetőnknek, nem ér rá, más dolga van…

Olvasói sztorik