NB I

Bajnokverésre készült a Pápa

De közbeszólt a zord időjárás...

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A hirtelen jött március tél, az orkán erejű szél és a kiadós havazás miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében elmaradt a Lombard Pápa mérkőzése a bajnoki címvédő Debrecen ellen a Perutz Stadionban. Rekordmennyiségű hó esett ezen a télen Pápán és környékén, ám Zsivóczky Gyula, a Lombard vezetőedzője sem számított arra, hogy tavasszal is gondot okoz a téli csapadék.

– Azt gondoltuk, hogy már vége van az idei hatalmas havazásnak, amelyből különösen a Nyugat-Dunántúl, így Pápa és környéke is jócskán részesült az elmúlt hónapokban – nyilatkozta a lombardfcpapa.hu-nak Zsivóczky Gyula. – Bíztunk abban, hogy az időjárási körülmények márciusban már nem fognak a felkészülésünkbe beleszólni, azonban ez nem így alakult.

A Lombard Pápa szakmai stábjának vezetője elmondta azt is, hogy alaposan felkészültek a Debrecen elleni találkozóra.

– Játszani és győzni akartunk, hiszen nekünk csak a három pont elfogadható – folytatta a szakember. – Két vereség után el kell indulni fölfelé, egy szombati siker fontos lett volna. Minden mérkőzés előtt alaposan kielemezzük aktuális ellenfelünket, és annak megfelelően készülünk. Persze a taktika mindig annyit ér, amennyi a pályán megvalósul belőle. A héten a felkészülésünkben arra koncentráltunk, hogy egyéni- és csapatvédekezési, valamint taktikai hibáinkat kijavítsuk.

Olvasói sztorik