NB I

Hontalanná válhat a Fradi?!

A Ferencváros a Puskás Ferenc Stadionban játszana, de a megállapodás még odébb van.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A Ferencvárosi TC megkereste a Nemzeti Sport Központokat (NSK), mert a Puskás Ferenc Stadionban szeretné játszani hazai mérkőzéseit, mivel saját létesítményének, az Albert Stadionnak a bontása jövő hét csütörtökön kezdődik.

Schmidt Gábor, az NSK helyettes főigazgatója azt mondta az MTI érdeklődésére, hogy konkrétumról még nem tud beszámolni, mert azt kérték a fővárosi egyesülettől, hogy pontosítsa, milyen szolgáltatási csomagot kíván igénybe venni és hány mérkőzésről lenne szó. A sportvezető szerint e hét végére már körvonalazódhatnak az esetleges megállapodás részletei.

A Ferencváros utolsó tétmérkőzését vasárnap az ősi rivális Újpest ellen játssza az Albert Stadionban, majd szerdán az osztrák Rapid Wien elleni barátságos találkozóval búcsúztatta volna el az arénát, de a bécsiek számára nem megfelelő az időpont. Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készülhet el.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik