NB I

Fradi–Újpest: teltház lesz!

Hétfőn az utolsó jegyek is elkeltek, így teltház lesz vasárnap az Albert Stadionban.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A lebontás előtt álló létesítmény kapu előtti ülőszektorából leszerelik a székeket, és az így kialakított állóhelyi rész miatt további ezer jegy került a pénztárakba. Az FTC honlapja kora délután számolt be róla, hogy hétfőn reggel alig néhány óra alatt elfogytak a pluszban felszabadult helyekre is a jegyek, így már nem lehet belépőt kapni a vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő találkozóra. Az aréna 18 100 férőhelyes, a vendég újpestiek 1400 belépőt kaptak.

A Fradi honlapja arra is felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzés napján időben (másfél-két órával a kezdés előtt), és a rendezők iránymutatásait figyelembe véve közelítsék meg az Albert Stadiont, mert a beléptetés időtartama a hatalmas érdeklődés miatt a megszokottnak várhatóan többszöröse lesz.

Az Üllői úti Albert Stadion bontása jövő csütörtökön kezdődik meg, előtte egy nappal a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien barátságos mérkőzést vív az arénában, de az utolsó tétmeccs az Újpest elleni lesz. Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készülhet el, addig a Puskás Ferenc Stadionban lesz otthon az FTC.

Olvasói sztorik